Mare revedere cu un cuplu format la "Te vreau langa mine"! S-au iubit si s-au despartit, pana au ajuns la starea civila! Iata care sunt fostii participanti care formeaza astazi un cuplu cu acte in regula

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

Echipa "Te vreau langa mine" a pus la cale o vizita acasa la doi fosti concurenti ai emisiunii, care dupa multe peripetii si o iubire cu nabadai, au decis sa isi puna pirostriile si sa formeze o familie fericita.

Acestia sunt nimeni altii decat Cristina si Mahmoud, care s-au cunoscut la paravan si dupa multe certuri si impacari, au ales sa isi uneasca destinele. Cristina a fost surprinsa in timp ce isi desfasura activitatile gospodaresti, asemenea unei sotii dedicate casniciei.

"Ce sa fac, imi iau rolul in serios! Am barbat bucatar! Mahmoud e cu gatitul, iar eu sunt cu spalatul vaselor! Nu ma asteptam! E tot ceea ce imi puteam sa-mi doresc! Ne intelegem foarte bine! Intamplarile acelea ne-au facut sa ne maturizam!", a spus Cristina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce alte marturisiri a mai facut Cristina despre mariajul ei si ce cadou au primit din partea emisiunii:

 

Taguri: