Mare sărbătoare în familia lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican: ”Te iubesc necondiționat” Artistul a făcut marele anunț

Author: Diana Bostan

Claudia Puican și Armin Nicoară

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Zi specială pentru Claudia Puican. Artista își sărbătorește ziua de naștere, iar Armin Nicoară a surprins-o cu o declarație de dragoste inedită.

Cunoscuta cântăreață își aniversează, astăzi, ziua sa de naștere, iar soțul ei, Armin Nicoară, a transmis un mesaj plin de emoție prin intermediul rețelelor de socializare, însoțit de o fotografie cu cei doi.Vezi ce declarație i-a făcut Armin Nicoară soției sale.

Claudia Puica își serbează ziua de naștere

Ziua de 28 decembrie este una deosebită pentru Claudia Puican, deoarece talentata cântăreață își sărbătorește ziua de naștere.

Cu această ocazie, soțul ei, Armin Nicoară, a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare și a împărtășit o fotografie specială de la ceremonia lor de nuntă.

Mesajul transmis de Armin Nicoară soției sale reprezintă o expresie profundă a iubirii și aprecierii sale față de ea. Artistul își exprimă recunoștința pentru cât de unică și minunată este soția sa, evidențiind impactul pozitiv pe care îl are în viața lui în fiecare zi.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară, planuri mari pentru 2024! Cei doi vor să-și mărească familia în noul an

Armin Nicoară își dorește ca ziua de naștere să-i aducă soției sale aceeași fericire și lumină pe care ea o aduce în mod constant în viața lui. Urarea făcută subliniază afecțiunea și iubirea profundă pe care artistul i-o poartă soției sale.

”Draga mea soție, în ziua ta specială, vreau să-ți reamintesc cât de unică și minunată ești pentru mine. Fie ca ziua aceasta să-ți aducă la fel de multă fericire și lumină cum tu aduci în viața mea în fiecare zi. Te iubesc necondiționat și îți urez La Mulți Ani, sufletul meu!”, a scris Armin Nicoară, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să-și mărească familia în anul 2024

Deși Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc foarte mult un copil, cei doi nu au reușit să facă unul, motiv pentru care au decis să apeleze la ajutorul medicilor din străinătate, în privința efectuării unei proceduri speciale. După mai multe eforturi, cei doi artiști au concluzionat că nu pot avea un copil pe cale naturală, așa că, în cele din urmă, au optat pentru inseminarea artificială.

Cuplul a stabilit, deja, toate detaliile și a făcut demersurile premergătoare procedurii. Aceasta va avea loc în prima lună a anului 2024, în Franța, la Paris, iar Claudia și Armin sunt foarte încrezători că Dumnezeu îi va binecuvânta cu un copil.

Citește și: Claudia Puican: „Sper să am o sarcină ușoară”. Armin Nicioară și soția lui au dat marele anunț despre sarcină pe 1 Decembrie

„Deja se știe că noi nu putem face copil pe cale naturală. Nu mi-e frică de asta, Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut. O să fac inseminare, ne-am făcut toate analizele, încercăm”, a spus soția lui Armin, într-un interviu pentru WOWnews.

Aceștia au ales chiar și numele micuțului, hotărând să îl cheme Efrem, dacă va fi băiat, sau Efrema, în cazul în care va fi fată.