Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

Autor: Amalia Georgescu
Marius Manole, actor român
Sursa: Facebook

Marius Manole este unul dintre cei mai buni actori ai României. De-a lungul timpului, actorul a ieșit în evidență prin proiectele profesionale, acesta fiind discret atunci când a venit vorba despre viața sa personală. Cine este marea dragoste a lui Marius Manole?

Marius Manole este un actor apreciat de public. Face parte din generația tânără, dar a reușit să câștige rapid simpatia publicului, talentul său ajutându-l să îi sensibilizeze pe cei care l-au urmărit în diferite piese de teatru sau în filmele în care a jucat. Când vine vorba despre iubire, actorul Marius Manole este destul de rezervat, acesta preferând să vină în fața publicului cu reușitele sale profesionale și mai puțin cu aspecte ce țin de viața personală.

Cine a fost marea iubire a îndrăgitului actor?

Marius Manole, dezvăluiri despre marea lui iubire. Nimeni nu se aștepta la un astfel de răspuns

Marius Manole, un actor de excepție al României, și-a dedicat toată viața meseriei pe care o practică cu atât de mult drag și pentru care ar fi dispus să facă orice sacrificiu. Eforturile depuse de-a lungul timpului au dat roade, astfel că actorul Marius Manole este iubit de public, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați actori din generația tânără.

Citeste si: Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Dacă în plan profesional a ajuns să se bucure de succes, din punct de vedere personal, actorul Marius Manole a fost întotdeauna foarte discret. Rugat să vorbească despre marea lui iubire, actorul mărturisea într-un interviu mai vechi pentru Revista Tango că este vorba despre teatru.

Astfel, Marius Manole își iubește meseria mai mult decât orice și face totul pentru a prezenta publicului cea mai bună versiune a lui atunci când este pe scenă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius Manole a precizat într-un interviu că atunci când vine vorba despre eroi, gândul său zboară tot la teatru, persoana care l-a inspirat întotdeauna fiind actrița Rodica Mandache. 

Multe persoane îl cunosc pe actorul Marius Manole, dar nu și pe omul din spate. Marius Manole va fi invitatul lui Denise Rifai în ediția de marți, 16 martie 2021, a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”. Realizatoarea emisiunii difuzate la Kanal D va încerca să îl descopere pe adevăratul Marius Manole prin intermediul celor 40 de întrebări pe care i

le va adresa, astfel că actorul va vorbi despre teatru, iubire, anii copilăriei, dar și despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. 

Citeste si: Marius Manole si tabieturile sale de burlac! Artistul merge in turneu cu trenul, la cuseta, si nu pleaca de acasa fara un accesoriu… de somn