Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7: Cum se votează favorita în finala Bravo ai stil 2022

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 nov 2022, 09:05

Finalistele "Bravo ai stil! Celebrities" 2022

Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată sâmbătă, 5 ianuarie 2022, la Kanal D, de la ora 20:00.

Cele 5 finaliste "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 sunt Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas și Bella Santiago . Una dintre cele 5 va pleca acasă sâmbătă, 5 ianuarie 2022 cu trofeul "Bravo ai stil! Celebrities" 2022 și cu premiul în valoare de 100.000 de lei.

Chiar înainte de Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 a fost eliminată cântăreața Amna, care a dat dovadă de mult stil în această competiție.

Din păcate pentru ea, în urma votului publicului, a trebuit să părăsească emisiunea-concurs de stil chiar înainte de finală.

Concurenta care părăsea "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 în semifinale se alegea dintre Amna și Bella Santiago, iar Amna a primit un procent mai mic de voturi dintre cele 2, de doar 2, 4%. 

Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7: Cum se votează

Și câștigătoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" 2022 se va decide tot în urma votului publicului. Vă puteți vota favorita dintre cele 5, Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas și Bella Santiago, transmițând un mesaj SMS la numărul 1206 cu numele concurentei preferate din finala "Bravo ai stil".

Puteți trimite SMS cu indicativul concurentei preferate din Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 din rețelele Orange, Telekom, Vodafone și Digi Mobil.

Marea Finală "Bravo ai Stil! Celebrities" sezonul 6 a fost câștigată de către cântăreața Alexandra Ungureanu. Ea a învins-o pe Theo Rose, obținând 50,3% din voturi, față de cele 49,7% din voturi obținute de Theo Rose.

Toate cele 7 sezoane ale emisiunii "Bravo ai stil" au fost prezentate, la Kanal D, de către Ilinca Vandici. Prima ediție a concursului de stil a fost câștigată de Silvia Popescu, ce a devenit vedetă în urma show-ului TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai multe schimbări la "Bravo ai stil! Celebrities" 2022

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 a început cu o schimbare în componența juriului. Dacă Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au rămas, din juriu a plecat designerul și omul de afaceri român Cătălin Botezatu.

El a fost înlocuit de către Tibi Clenci, cel mai cunoscut fotograf de modă din România.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii”, spunea Tibi Clenci când s-a alăturat proiectului "Bravo, ai stil".

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când

îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul", mai mărturisea Tibi Clenci.

Totodată, Victor Slav s-a alăturat proiectului în timpul acestuia. După ce a înlocuit-o cu succes timp de câteva ediții pe Ilinca Vandici, atunci când prezentatoarea a avut unele probleme medicale, Victor Slav a rămas colaborator permanent al emisiunii "Bravo ai stil! Celebrities".

În finala "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7 și Victor Slav va avea un cuvânt important de spus, așa cum a avut tot sezonul de când s-a alăturat proiectului.

 

Nu uita! Urmărește finala "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 la Kanal D sâmbătă, de la ora 20:00 și votează-ți concurenta preferată la numărul de SMS 1206!