Imagini in premiera cu platoul finalei "Puterea dragostei" sezonul 2! VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 18 iul 2022, 08:25

Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2! Imagini cu platoul FOTO Au aparut imaginile cu platoul in care va avea loc finala "Puterea dragostei" sezonul 2.

Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2! Imagini cu platoul FOTO  Sezonul "Puterea dragostei" sezonul 2 se incheie astazi, cu Marea Finala, care va fi transmisa pe Kanal D incepand cu ora 16:00 si continuand cu ora 19:00!

Va fi o Finala cu multe emotii, atat pentru concurenti, cat si pentru prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea, care isi ia la revedere de la "Puterea dragostei" dupa 2 ani frumosi.

Castigatorii de astazi, un concurent de la fete si unul de la baieti, vor primi fiecare cate 10.000 de euro. Cuplul desemnat castigator in ultima Gala "Puterea dragostei" de ieri, Berna si Philip, a primit 1.500 de euro. Cei doi au devansat celalalt cuplu din competitie, format din Marius si din Andreea Pirui.

Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2! Imagini cu platoul FOTO

Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2! Imagini cu platoul FOTO Concurentii si Andreea Mantea isi iau la revedere de la un loc de care ii leaga atatea amintiri, un loc care le-a fost ca o a doua casa.

Wowbiz.ro a publicat, in premiera, imagini cu platoul in care va avea loc Marea Finala "Puterea dragostei" de astazi, care va fi transmisa de Kanal D de la ora 16:00 si apoi de la ora 19:00.

Dumneavoastra, telespectatorii, va puteti vota favoritii, finala fiind transmisa de catre Kanal D. 

"Puterea dragostei" sezonul 2 isi ia ramas-bun, insa show-ul "Puterea dragostei" nu ia nicio pauza, "Puterea dragostei" sezonul 3 urmand sa inceapa chiar de maine, la Kanal D, cu Cristina Mihaela Dorobantu prezentatoare. "Puterea dragostei" sezonul 3 va fi transmis pe Kanal D la aceleasi ore ca si sezonul 2, de la 11:00 la 12:00 si de la 17:00 de luni pana vineri si de la 16:00 la 18:00 si apoi de la 19:00 la 20:00 sambata si

duminica.

Andreea Mantea a plans in hohote in ultima Gala "Puterea dragostei": "Imi este foarte greu..."

Andreea Mantea   a plans in hohote in ultima Gala" Puterea dragostei", inainte de Marea Finala de astazi.

"M-ati facut sa plang astazi incontinuu, pentru ca sunteti frumosi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ma bucur ca sunteti aici si ma bucur ca ati invatat anumite lectii. 

De ceva timp imi este foarte greu sa imi iau la revedere de la voi, sa constientizez. Nu accept.

Am trecut prin foarte multe impreuna si voi stiti mai bine. Imi este foarte greu sa explic asta si nu vreau sa o fac.

A fost o perioada foarte grea, in intreaga lume.

Multe vieti nu mai sunt la fel, oamenii nu mai sunt la fel.

Ma bucur ca voi ati fost aici si nu ati trecut prin aceasta durere.(...) Cate incercari de a pleca si v-ati dat seama ca tot mai bine este aici", le-a transmis, cu ochii in lacrimi, Andreea Mantea concurentilor.

Citeste si: "Va doriti aceste cecuri si aceste trofee"! Urmareste Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2 DUMINICA, de la 16:00 si 19:00

Citeste si: Cine este cuplul castigator de la "Puterea dragostei" sezonul 2! Andreea Mantea a facut anuntul

Citeste si: Bianca si Livian s-au tinut in brate in camera rosie, inainte de Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2! Ce mesaj le-au transmis telespectatorilor

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.