Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 4: Care este premiul pentru câștigători

Autor: Andrei Ionescu

Marea Finală Puterea Dragostei 4

Sursa: Kanal D

Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 4 este difuzată în această duminică la Kanal D. Iată pentru ce premiu se luptă concurenții sezonului 4.

La fel ca și în sezonul 3, fiecare câștigător de la Puterea Dragostei (de la fete și de la băieți) va primi un cec de 10.000 de euro.

Marea Finală Puterea Dragostei va fi difuzată duminică la Kanal D, începând cu ora 16:00. Și la finală intervalul orar va fi ca în orice zi de weekend, și anume mai întâi 16:00-18:00, iar ulterior 19:00-20:00. Marii câștigători îi vom afla aproape de ora 20:00, dar Marea Finală se anunță una incendiară, așa că nu ratați niciun moment din cadrul ei!

Marea Finală Puterea Dragostei este transmisă Live, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Online finala va putea fi urmărită accesând adresa de Live Stream Online a site-ului,  kanald.ro/live.html, de pe tabletă, PC, laptop, smartphone sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.  

Sezonul trecut a fost câștigat în competiția fetelor de către Alexandra Cărare, iar în competiția băieților de către Cristian Marinescu. 

Puterea Dragostei sezonul 4 reprezintă ultimul sezon filmat și desfășurat în Istanbul. Din sezonul 5 concurenții se vor muta în București.

Citeste si: Prima reacție a Alexandrei după ce s-a revăzut cu fostul ei iubit, Codruț: „Era un stres maxim”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul Cristinei Mihaela Dorobanțu înainte de Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 4

Primele 2 sezoane Puterea Dragostei au fost prezentate de către Andreea Mantea, iar ulterior proiectul a fost preluat de către Cristina Mihaela Dorobanțu.

„Dragi concurenți, a sosit momentul   să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum, în ceea ce privește această competiție.

După cum știți, casa Puterea dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nouă, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și

vor avea parte de povești de iubire, așa cum nu s-au mai văzut.

Aventura iubirii pe care concurenții de la Puterea dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului se va încheia pe 13 februarie. Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noștri pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul alături de ei, dacă doresc”, anunța  Cristina Mihaela Dorobanțu.

Mai mulți concurenți din sezonul 3 s-au întors în casa Puterea Dragostei în sezonul 4. Printre aceștia și câștigătorul sezonului trecut, Cristian Marinescu. Totodată, s-a întors recent în casă și Adriana Cărare, sora câștigătoarei de anul trecut, Alexandra Cărare.

Sunt înainte de Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 4 în casă Maria, Adriana Cărare, Cristian Marinescu, Radu, Codruț, așa că finala se anunță una incendiară!

Citeste si: Alexandra, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-a făcut o nouă intervenție estetică. Iată cu arată acum

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.