MAREA PREMIERA! In aceasta seara, la ora 20:00, Kanal D va difuza serialul “Mireasa din Istanbul”! Povestea de dragoste captivanta intre Sureyya si Faruk il readuce in casele romanilor pe indragitul Ozcan Deniz!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2017, 15:13

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii serialelor turcesti, in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmari primul episode al serialului “Mireasa din Istanbul” (titlul original: „Istanbullu Gelin”), o capodopera a genului in care joaca doi actori indragiti de publicul roman.

Trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unei frumoase povesti de dragoste intre Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală, si Faruk Boran (Ozkan Deniz), un tânăr şi bogat om de afaceri.

Nu rataţi in aceasta seara, de la ora 20:00, premiera serialului turcesc „Mireasa din Istanbul”, difuzat la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.