Marea șansă a Iuliei Vântur să se întoarcă în Europa. Salman Khan e în discuții pentru un nou job pe Bătrânul Continent 

Author: Denisa Avram
Actualizat: 25 iul 2022, 23:50
Iulia Vantur ar putea reveni in Europa
Sursa: Instagram

Iulia Vântur s-a putea întoarce în Europa, în timp ce Salman Khan va fi implicat în filmarea peliculei „Pathan”.

Iulia Vântur, una dintre cele mai îndrăgite personalități de televiziune din țara noastră, s-a stabilit în India de peste 6 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan. Vedeta s-ar putea întoarce în Europa în următoarea perioadă, deoarece Salman Khan ar urma să filmeze o nouă peliculă pe Bătrânul Continent.

Iulia Vântur s-ar putea întoarce în Europa

Anul trecut Shah Rukh Khan și Salman Khan începuseră filmările pentru pelicula de acțiune „Pathan”. Pentru Shah Rukh Khan această producție vine la aproape doia ani de la ultimul său film, „Zero”. Producția era în plină desfășurare anul trecut, înainte ca al doilea val al pandemiei COVID-19 să afecteze grav India și să trimită zona Maharashtra în lockdown.

În această săptămână, însă, carantina totală a început să fie ridicată în Maharashtra, iar filmările vor fi reluate începând cu 21 iunie, potrivit bollywoodhungama.com. Astfel, se speculează că echipa filmului va putea ajunge în

curând în Europa, unde urmează să fie filmate și scenele în care apare Salman Khan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Noul proiect a lui Salman Khan va fi filmat și în trei țări din Europa, potrivit sursei citate. Locațiile exacte și programul de filmare nu au fost încă decise. Astfel, nu se știe cu exactitate perioada în care îndrăgitul actor de la Bollywood va filma în Europa, însă există o mare posibilitate ca Iulia Vântur să îi fie alături în această perioadă. 

Se pare că, din cauza condițiilor cauzate de pandemie, mulți producători de televiziune și filme au suferit pierderi uriașe în India. De asemenea, un motiv pentru care producția filmului „Pathan” va fi mutată în Europa este instabilitatea din India cauzată de virus. 

Citeste si: Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat din India: "Am plecat la începutul dezastrului..."

Locațiile vor fi alese în funcție de restricțiile de călătorie care sunt în vigoare în fiecare stat, dar și conform evoluției regulilor de intrare în țările din Uniunea Europeană, în contextul pandemiei. Producătoarea filmului, Aditya Chopra, își dorește ca toată echipa care va fi responsabilă de producerea filmului să fie vacciantă, pentru a asigura un mediu sigur de lucru.

Citeste si: Le-a dat lumea peste cap. Iulia Vântur și Salman Khan au fost descumpăniți de previziunile unui celebru astrolog al Indiei