Marele cutremur prezis de clarvazatori da tarcoale Romaniei! Iata ce parere au specialistii si vezi daca sunt romanii pregatiti sa faca fata unui dezastru similar celui de acum 39 de ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 17 sep 2020, 06:30

Cel mai recent seism produs in zona Vrancea, a adus multa panica in randul romanilor si a provocat multe dispute in plan politic.

Tara noastra este mereu amenintata de cutremure si cu toate acestea autoritatile nu se implica in prevenirea unor astfel de dezastre, invocand faptul ca nu se pot face predictii sigure si ca nu exista resurse pentru masurile care se impun.

Si, totusi, teama de cutremur e sadita in sufletul fiecaruia dintre noi. Nimeni nu stie cand vine si daca vine, dar sunt destui cei care propovaduiesc nenorocirea- clarvazatori si cititori in stele.
Un lucru este sigur, dupa cel mai mare cutremur din ultimul an au urmat replici dure... intre intitutiile statului. In timp ce alesii nu se hotaresc asupra gradelor pe Richter romanul se intreaba- el ce face, incotro o apuca, mai are sau nu o sansa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inca

din anul 2000, au aparut multi vestitori ai marelui cutremur, asemanator celui de acum 39 de ani. Clarvazatori sau specialisti in fizica Pamantului au facut de multe ori predictii, care nu au facut decat sa aduca panica in randul romanilor, care inca isi amintesc momentele de groaza din trecut. Iata care au fost aceste clarviziuni de-a lungul timpului:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.