Marfa se vinde pe mai nimic! Taranii au muncit o vara intreaga pentru ca toamna sa ramana cu recolta pe camp

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 31 aug 2021, 09:35

Taranii de la Lunguletu au ramas cu recolta in ograda. Varza se vinde pe un pret de mai nimic.

E toamna si e vremea recoltei. In comuna Lunguletu din judetul Dambovita cat te uiti cu ochii e numai varza. Pe camp, in piata, dar si la portile oamenilor care asteapta, rabdatori, cumparatorii. Marfa este din plin, dar clienti nu prea. In comuna Lunguletu, varza nu are pret, se vinde pe nimic, 3 bani kilogramul. Oamenii spun ca nu vor reusi sa-si vanda nici jumatate din marfa, iar la finalul toamnei o vor arunca.

Asa patesc in fiecare an!

Domnul Marian a muncit o vara intreaga. Ar trebui sa culeaga roadele muncii sale istovitoare. Adica banii. Insa, socoteala din vara nu se potriveste cu cea din toamna. Oricate calcule ar face, omul nu-si poate scoate investitia. Poate la anul!

Trebuie sa ai mare noroc sa poti vinde ceva! Ca domnul Marian sunt multi gospodari. Dupa o vara de munca, le cam bate vantul prin buzunare.
Domnul Mirel sta pe un camion de varza si se uita si el in zare dupa clienti. Cat despre castig, ramane doar speranta.

Daca varza nu prea are lipici la clienti, altii cultiva dovleci si spun ca afacerea a inceput sa mearga binisor. Nu de alta, dar romanii au redescoperit gustul placintei cu dovleac. Si in loc de concluzie, domnul din imagine face rapid un rezumat al situatiei.
Situatia e tare dificila!

##VIDEO79172##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?