Maria a fost victima batailor si a scandalurilor! Dezavaluiri uimitoare despre viata ei de dinainte de emisiune

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:03

De ce Maria nu se poate apropia de niciun băiat din casa. Drama prin care concurenta a trecut

Sursa: Captură KANAL D

Maria, cu sufletul distrus în mii de bucăți, a vorbit despre drama care i-a marcat adolescența și care încă are repercusiuni asupra ei .

În ultima perioadă, Maria a devenit tot mai sensibilă, în sufletul ei se dau lupte grele. Andreea Mantea nu înțelege ce se întâmplă cu ea și ce o afectează atât de tare.

 Maria, despre bataile primite si lipsa tatalui

În final, la insistențele Andreei Mantea, Maria a vorbit despre drama care i-a afectat evoluția și motivul pentru a devenit atât de sensibilă.

Concurenta a purtat o discuție cu fetele din casă despre tatăl ei, prezența masculină a lipsit cu desăvârșire din viața ei, motiv pentru care nu știe cum să se comporte cu băieții, lucru care o afectează foarte tare.

Maria suferă enorm pentru că nu are o relație bună cu tatăl ei. Aceasta a dezvăluit că o și agresa în copilărie și mereu o compara cu restul copiilor de vârsta ei.

”Mereu mi-am dorit un tată. (La ce vârstă a plecat din viața ta?) Nu știu, eram clasa a-8-a, a-9-a...a fost, dar a fost foarte dur. Se lua din orice chestie, nu era niciodată mulțumit. Mereu am încercat să-i atrag atenția că sunt și eu bună la ceva, dar nu a văzut. Mereu era mulțumit de alții, dar de mine niciodată”, a spus Maria despre tată ei.

Concurenta a tânjit tot timpul după atenția și aprecierea tatălui, care nu a observat-o niciodată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Romeo și Julieta de la Casa Iubirii. De ce iubirea dintre Bianca și Adrian este interzisa? Detaliul care le-ar putea spulbera orice speranță și ei habar nu au

”Am încercat să mai vorbim, dar îmi scotea ochii pentru orice chestie. Căuta motive în continuare ca să fie nemulțumit, în loc să fie mulțumit că accept să vorbesc cu el...cuvântul

„tata” pentru mine e prea mult”, a mai spus Maria, printre lacrimi.

Andreea Mantea a sfătuit-o pe Maria să nu aștepte ca bărbatul din viața ei să-i ofere iubirea pe care tatăl ei nu i-a oferit-o. Să se iubească mai mult și să-și deschidă sufletul spre a cunoaște un bărbat potrivit pentru ea.

Citeste si: Andreea Mantea, detaliul ascuns de pe corp! Prezentatoarea TV îl vrea cu orice preț înlăturat: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"