Maria a lăsat cu gura căscată jurații de la „Bravo, ai stil”! Ținuta cu care s-a prezentat a fost impecabilă: „Ești extraordinară!”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Maria a impresionat jurații cu ținuta pe care a prezentat-o.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Maria a reușit să impresioneze jurații cu styling-ul cu care s-a prezentat.

Maria a lăsat cu gura căscată jurații de la „Bravo, ai stil”

Maria a reușit, astăzi, prin prisma ținutei cu care a defilat, să impresioneze în mod extrem de plăcut jurații.

Inclusiv Georgiana, una dintre concurente, a făcut o remarcă foarte bună despre Maria și despre felul în care se prezintă de fiecare dată. 

„Mi se pare mișto că toată atitudinea ei susține acele haine. Nu sunt hainele care o poartă pe ea, ci ea poartă hainele. Are atitudinea potrivită pentru hainele respective”, a spus Georgiana.

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?