Maria a vărsat lacrimi amare pentru Albert: „Două luni am fost alături de el și crede că...” Ce i-a făcut Războinicul?

Autor: Amalia Georgescu
Maria și Adelina de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Înfrângerea suferită de Războinici în al doilea joc de imunitate al săptămânii a aprins și mai mult conflictele deja existente. Care este motivul pentru care Maria a izbucnit în lacrimi?

Maria a fost vizibil afectată de certurile din echipa Războinicilor, iar conflictul cu Albert pare că i-a pus capac. Războinica s-a retras și a început să plângă în hohote, Adelina fiind cea care a încercat să o calmeze. Ce a făcut-o pe Maria să verse lacrimi amare?

Maria, în lacrimi la Survivor România 2021. Care este motivul?

Acuzată de Albert că s-a schimbat și că a încercat să facă tot felul de strategii pentru a rămâne cât mai mult în competiție, Maria a cedat.

După un schimb de replici cu Războinicul, Maria a părăsit campul și a început să plângă în hohote. Războinica i-a mărturisit Adelinei că se simte dezamăgită de Albert și că acesta a înțeles greșit tot comportamentul ei.

Citeste si: Albert, dezamăgit profund de Maria: „Am fost dus cu zăhărelul de ea...” Le-a mărturisit totul lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă

Maria este de părere că prietenia cu Albert a fost o greșeală și că nu trebuia să pună sentimente, având în vedere că Survivor România 2021 este o competiție

dură și în care fiecare concurent încearcă să rămână până la final, indiferent de circumstanțe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu pot să cred, nu pot să cred ce părere poate să aibă (n.r Albert). Două luni de zile am fost alături de el și crede că eu fac strategii să rămân în concursul ăsta. Of, ce mă enervează. Niște fraieri, toți trei sunt niște fraieri. Sunt foarte dezamăgită de băieții din echipă, sunt dezamăgită de mine pentru că în loc să iau competiția asta ca atare, am pus sentimente pentru oamenii de aici care nu au nicio legătură cu mine.

Nu îmi este frate, nu îmi este părinte, nu îmi este soră. Pur și simplu, în loc să gândesc cu mintea, am gândit mai mult cu sufletul și chestia asta acum mă bagă la fund. Greșeala mea a fost că am gândit prea mult cu sufletul și prea puțin cu mintea când am ajuns în concursul ăsta. Dacă gândeam că este un concurs și că fiecare vrea să ajungă cât mai departe, nu mă mai atașam de nimeni, nu mai eram dezamăgită acum.”,
a mărturisit Maria, printre lacrimi.  

Dacă până acum ceva timp nu se înțelegeau tocmai bine, acum, Maria și Adelina par mai apropiate ca niciodată. 

Citeste si: Albert, dezvăluiri despre Adelina: „S-a apropiat de Zanni, au dormit împreună...” Războinicul a povestit tot ce se întâmplă în camp

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.