Maria arunca bomba! Ce se intampla de fapt intre Marinescu si Nadia? "Este mult mai mult! S-au vazut si in afara" Aflati detalii uluitoare, sambata, la Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2021, 19:22

Maria il pune la zid pe Marinescu! Concurenta va scoate la iveala detalii neasteptate despre asa-zisa relatie dintre Merinescu si Nadia!

In editia precedenta Cristina Mihaela le-a adus concurentilor vestea ca Marea Finala va avea loc in data de 5 septembrie. Fetele si baietii din casa Puterea dragostei au fost extrem de fericiti sa afle ca se apropie marea finala a sezonului al treilea, unul dintre cele mai indelungate.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Show-ul matrimonial "Puterea dragostei" se apropie cu pasi repezi de finalul sezonului al treilea, astfel telespectatorii care vor sa nu rateze nicio editie, pot urmari si online.

Puterea dragostei ce face parte din programul postului Kanal D, este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Dupa ce in editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, situatia in casa iubirii s-a precipitat din nou intre concurenti, ajungandu-se din nou la certuri aprige.

Maria il pune din nou la zid pe Marinescu! Scoate la iveala detalii socante despre el si Nadia!

Tot in editia de vineri in casa Puterea dragostei, concurentii au primit vestea ca Marea Finala va fi pe data de 5 septembrie si au fost foarte incantati de faptul care vor ramane in competitie vor avea posibilitatea de ajunge in ultima editie si cea mai importanta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In Gala de sambata a emisiunii Puterea dragostei, atmosfera va redeveni tensionata. Mai intai Adriana il pune la punct pe Radu, dupa ce tanarul ii spune cu ironie, ca doar daca ar fi vrut el ar fi putut forma un cuplu. Apoi va izbucni o cearta dura intre Alex Stoica si Marinescu.
Si tot in editia de sambata, Maria il va pune din nou la zid pe Marinescu.

Aceasta va dezvalui detalii picante despre relatia dintre Marinescu si Nadia.
Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, sambata, 28 august, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Andra Volos, noi dezvăluiri după scandalul cu Bogdan Mocanu. Ce a făcut fosta concurentă de la Puterea dragostei imediat după discuția aprinsă cu fostul iubit

Citeste si: Jador, ANUNTUL despre Berna de la Puterea dragostei! Ce a patit blonda in urma cu cateva ore

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.