Maria arunca bomba: "Codrut va fi cu mine!" Alexandra isi iese din minti din cauza geloziei! Aflati ce se va intampla intre cele doua rivale, joi, 15 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2021, 19:00
alexandra de la Puterea dragostei Foto(9)
Alexandra, foc si para pe Maria si pe Codrut.
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra si Maria ajung la cutite si isi vor arunca replici acide, dupa ce fosta iubita a lui Marinescu sustine ca in curand il va cuceri pe Codrut.

Desi noua saptamana incepuse intr-o atmosfera mai relaxata si pasnica in casa Puterea dragostei, dupa Gala de duminica, atunci cand nu au existat eliminari, inca din editia de marti a emisiunii lucrurile au inceput din nou sa se schimbe intre concurenti si au izbucnit noi tensiuni si conflicte de proportii.
Desi toata lumea spera ca Alexandra va reveni mult mai blanda si mai relaxata din vacanta petrecuta in Republica Dominicana, se pare ca tanara s-a intors cu si mare dorinta de razbunare pe toti cei care au lansat replici acide la adresa sa in perioada in care

a lipsit din casa.

Maria lanseaza o afirmatie naucitoare despre Codrut! Alexandra explodeaza de gelozie!

Dupa ce in editia precedenta a emisiunii Puterea dragostei, Alexandra s-a certat crunt cu Mariana, lansand acuzatii grave la adresa ei, dupa ce ar fi aflat ca tanara l-ar fi sarutat pe Codrut, in perioada in care ea a lipsit din casa.

Pusa serios pe cearta, Alexandra isi iese din nou din minti in editia de joi, 15 aprilie, cand aude ca Maria il vrea pe Codrut.

Desi initial totul pare doar o gluma lansata de Maria pentru a-i starni gelozia Alexandrei, treptat cearta celor doua se amplifica, ajungandu-se la jigniri. Pe de alta parte, Codrut incearca si el sa intervina pentru a-i explica iubitei sale ca nu s-a intamplat nimic intre el si Maria, Alexandra nici nu vrea sa auda si mai mult decat atat pare extrem de suparata pe partenerul ei.

Maria: Pun pariu ca... Codrut va fi cu mine! 

Alexandra: Ia-l! Nu vreau sa tac! Sunt lucrurile facute de asta ieri!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ciuda faptului ca iubitul ei, Codrut incearca sa ii explice cum stau de fapt lucrurile, recurgand la tot felul de metode, Alexandra nu pare deloc dispusa sa-l asculte. Si mai mult decat atat tanara se simte ironizata de gesturile lui Codrut si adopta o atitudine distanta.

Aflati pana unde va ajunge cearta celor doi indragostiti si cum va reactiona Marinescu la tot ceea ce se va intampla in casa, joi, 15 aprilie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 13 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO Alexandra și Cristian Marinescu se întorc în emisiune! Maria, dezvăluire bombă despre fostul iubit!

Citeste si: Alexandra, acuzatii socante! "Ii este scarba sa-l pupe! Mariana il pupa doar pe Codrut!" Aflati cum va reactiona Comanici, miercuri, 14 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.