Maria Basescu, fost prima doamna a tarii, o bunica ocupata. Uite cum a fost surprinsa la mall!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Fosta prima doamna a tarii este o femeie foarte ocupata. Sau, mai bine zis, o bunica ce nu-si mai vede capul de atata treaba.

Si cand te gandesti ca are deja doi nepoti si il asteapta, in curand, si pe-al treilea, nu e nicio mirare ca bunica Maria Basescu a fost surprinsa minute in sir intr-o farmacie. Bunica si nepoata, imaginea care face cat o mie de cuvinte. Maria Basescu pare ca si-a luat rolul in serios si nu se desparte de Sophia Anais. Aceste imagini au fost suprinse intr-unul dintre marile centre comerciale.

Ca de voie, ca de nevoie, fosta prima doamna a Romaniei a intrat intr-o farmacie, unde a petrecut minute bune printre rafturi. Modesta, imbracata intr-o jacheta de fas, poate ca doamna Basescu ar fi trecut neobservata daca nu ar fi avut la purtator cel mai valoros „accesoriu”, pustoaica in varsta de un an si jumatate.

Sophia Anais pare ca invatat de mica faptul ca aspectul conteaza.

Si-a facut aparita intr-o hainuta crem cu imprimeuri colorate si margine bleumarin, pantalonasi in acceasi nuanta cu marginea jachetei si ghetute rosu cu negru. Bineinteles, tinuta a fost completata de pletele balaie, usor buclate, lasate libere pe umeri. Nu scoate niciun sunet, nu da semne de plictiseala, si lasa de inteles ca atunci cand e cu bunica e cea mai fericita.

##VIDEO131066##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria

Basescu are grija sa nu o scape nicio clipa din mana, iar nepoata, la randul ei, nu scapa din ochi pe nimeni. Copila cerceteaza atenta din priviri pe toata lumea din farmacie, de parca ea ar fi, acum, garda de corp a bunicii. Cat timp bunica sta la coada, micuta nu se misca de langa ea. Undeva, la usa farmaciei, un angajat o observa si incearca sa ii atraga atentia, ii face cu mana, dar, micuta Sophia nu se lasa dusa de langa Maria Basescu.


Nu stim, insa, ce a fost atat de urgent de cumparat pentru Maria Basescu, de a preferat sa stea cateva minute bune la coada in farmacie. Sa fie oare vreun pachet de scutece pentru baietelul de cateva luni al Ioanei, fiica ei cea mare? Sau fosta prima doamna se pregateste pentru cel de-al treilea nepot, baietelul pe care elena urmeaza sa il aduca pe lume zilele acestea?

 

 

Taguri: