Maria Câmpina a avertizat-o pe Elena Ceaușescu despre faptul că va muri, dar soția fostului președinte n-a vrut să asculte! Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iul 2023, 03:25

Maria Câmpina a avertizat-o pe Elena Ceaușescu despre faptul că va muri, dar soția fostului președinte n-a vrut să asculte! Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Maria Câmpina, o celebră vrăjitoare din România, a făcut dezvăluiri de elită în ultimul episod al emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Fiind gazdă alături de familia ei la ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Maria Câmpina a făcut dezvăluiri de elită despre comunism, lucruri despre care nimeni nu mai știe. 

Maria Câmpina a sfătuit-o pe Elena Ceaușescu să plece înainte să fie împușcată

După ce i-a ghicit în cărțile de tarot Elenei Ceaușescu, cărți pe care le are și în ziua de astăzi, cu o vechime de 100 de ani, Maria Câmpina a sfătuit-o pe Elena Ceaușescu

își ia zborul și să fugă, pentru că a tras cartea neagră, lucru care înseamnă vărsare de sânge. Elena Ceaușescu nu a crezut-o, iar când a venit momentul să fugă, a fost mult prea târziu. 

„Vedeți că s-a tocit de când este (n.r.: cartea trasă de Elena Ceaușescu), are 100 de ani. Când a murit mama, mi-a lăsat harul cu puteri. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: De ce Elena Ceaușescu nu îi agrea pe Alexandru Arșinel și pe Stela Popescu: ”Nu vreau să blestem”

I-am descoperit Elenei Ceaușescu la această carte. I-am spus -Trage o carte, doamna Elena-. Mi-a tras cartea neagră, și când a tras cartea neagră am spus: -Doamna Elena, ai tras carte neagră, e vărsare de sânge, luați-vă zborul și plecați!-, 20 de ani am ținut-o în descântecele mele.

Mă lua la Snagov, noaptea trimitea șoferul după mine și mergeam la Snagov la ei, unde aveau reședință, și acolo făceam descântece și pentru Valentin, și pentru Nicușor, și pentru toată familia lui. Atunci când i-am spus să-și ia zborul, nu m-a crezut, și când au ănceput să ia zborul, a dat năvală lumea peste ei”, a povestit Maria Câmpina.

Elena Ceaușescu a refuzat să o creadă pe Maria Câmpina. Ar fi putut să scape de executare 

Elena Ceaușescu, atunci când a tras cartea neagră și a fost sfătuită de Maria Câmpina să plece, s-a supărat și a numit-o pe vrăjitoare ticăloasă, refuzând să dea crezare sfaturilor ei. Pentru că nu a ținut cont de ce i-a dat în cărți, atât Elena, cât și soțul ei, Nicolae Ceaușescu, au fost executați.

Citeste si: Ultimele imagini cu Elena și Nicolae Ceaușescu în viață. Ce s-a întâmplat în ziua în care cei doi soți au fost executați

„S-a supărat! Și așa a fost. I-am spus că e vărsare de sânge, să-și ia zborul, când și-a luat zborul a fost târziu și a prins-o, și i-a împușcat”, a mărturisit vrăjitoarea Maria Câmpina.