Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” lucruri neștiute despre viața ei. Ce defecte are artista

Author: Alina Petre

Maria Cârneci

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” lucruri neștiute despre viața ei.

Cu o carieră de peste 40 de ani în industria folclorului, Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” adevărul din spatele zâmbetului de pe scenă. Cântăreața de muzică populară dă dovadă de o modestie cum rar întâlnești în breasla ei.

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui CRBL. „Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz...”

Maria Cârneci, lucruri neștiute despre viața ei

Maria Cârneci, sub numere real de Maria Petrescu, s-a născut în data de 22 martie 1953, în Perşinari – judeţul Dâmboviţa. Artista de muzică populară şi de petrecere a copilărit în acelaşi sat în care s-a născut şi Ion Dolănescu. Puţine persoane ştiu că Maria Cârneci a fost învăţătoare în satul natal.

Interpreta de muzica populară nu provine dintr-o familie înstărită, dar și-a croit singură drumul spre celebritate.

”Am fost foarte dornică, dar neavând părinții posibilităti, singură, eu, am ales drumul ăsta. Mi-a plăcut. Am fost 2 ani de zile în învățământ și nu m-a pasionat.”, a declarat Maria Cârneci.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Artista a ales însă muzica, cântecul românesc ”Am început să cânt de când eram fetișcană, cum sunt nepoțelele mele, dar nu m-am făcut cântăreață pentru că mi-a recomandat mama, sora, matușa sau vecina, nu, îmi plăcea să cânt”.

Care sunt defectele artistei

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” că cel mai mare defect al său este faptul că este un om prea milos și direct  ”Sunt un om destul de bun la suflet, milos, parcă câteodată prea fraiera, prea miloasă..și   sunt prea directă.

Nu pot să zic la copil, la soră sau la prieten decât adevărul, daca nu e bine.”

Cum a început să cânte Maria Cârneci

Încă de când era în şcoala primară, Maria se prezenta la fiecare concurs de muzică populară. Debutul l-a avut la în anul 1979, la “Floarea din grădina”, emisiune difuzată de Televiziunea Romană.

Cântăreața a fost mereu mândră de meleagurile dâmboviţene şi de darul pe care Dumnezeu i l-a dat, acela de a cânta.

Citeste si: Cu ce se ocupă CRBL de când s-a întors în România. A locuit timp de șase ani în Spania