Maria Cârneci și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile de iubire din tinerețe: „Toată viața mea am trăit cu o frică în sufletul meu să nu îmi fac părinții de rușine”. De ce s-a temut artista mereu

Author: Andreea Buinoschi

Maria Cârneci a vorbit cu mai mulți băieți până a ajuns să îl cunoască pe fostul ei soț

Sursa: Captură video

Maria Cârneci a avut mulți admiratori încă din tinerețe, dar, deși a vorbit cu mai mulți băieți până să îl întâlnească pe cel cu care și-a unit destinul, nu a avut relații în adevăratul sens al cuvântului, deoarece a vrut să se ferească de ipostazele care ar fi putut să o pună într-o lumină proastă.

Maria Cârneci a fost invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut mai multe declarații sincere despre relațiile amoroase pe care le-a avut în tinerețe.

Maria Cârneci a fost atentă cu bieții, în tinerețe

Maria Cârneci a vorbit cu mai mulți băieți până a ajuns să îl cunoască pe fostul ei soț.

Deoarece nu a vrut să își facă părinții de rușine, era extrem de atentă în ceea ce privește modul în care se comporta, motiv pentru care, doar vorbea cu băieții, până în momentul în care lucrurile se concretizau.

„Am vorbit cu câțiva băieți, cu un coleg de liceu. Ne iubeam, dar așa, știi tu cum erau. Erau părinții, aveam matricola pe mână. Ne țineau din scurt.

Eu am făcut școlile departe de părinții mei.

Eu sunt cea mai mică din cinci copii și tot timpul, când mă pieptăna mama și făcea cozile, fiind cea mai mică, părinții mei, dintr-un singur salariu, au făcut eforturi mari să ne crească, să ne dea școală, în fine.

Toată viața mea am trăit cu o frică în sufletul meu să nu îmi fac părinții de rușine, dacă vrei să mă crezi.

Am vorbit cu băieți, dar la ce se reducea? Doamne, când m-a pupat prima dată un băiat pe obraz, am crezut că se dărâmă toate blocurile pe mine, că vine miliția.

Citește și: Cel mai jenant moment prin care a trecut Maria Cârneci în timpul unei cântări: „Nu era vina mea”. Interpreta de muzică populară, dezvăluiri haioase la „Detectorul de minciuni”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Așa am fost crescuți. Lumea, la țară, sunt vecină cu Ion Dolănescu, suntem născuți în același sat, lângă Târgoviște... Noi am crescut, cumva, suntem foarte fericiți, în ciuda faptului că am avut lipsuri și neajunsuri multe. Nu am știut ce sunt alea rochițe sofisticate, păpuși și așa mai departe”, a povestit Maria Cârneci.

Maria Cârneci dă mulți bani pe costumele populare

Ca majoritatea femeilor, Maria Cârneci este pasionată de haine, dar, prin prisma meseriei pe care o are, hainele nu pot fi altele decât cele cu motive tradiționale. Prin urmare, investițiile pe care aceasta le face la capitolul modă sunt legate de hainele pe care le poartă la evenimentele la care cântă.

„Și da, și nu. Mai mult pe costume populare. Dacă văd o rochie care îmi place și văd și o ie, nu mă arunc la rochie, iau ia.

Am costume scumpe. Un costum pleacă de la 500 de euro și ajunge și la 5.000.

Citește și: Tatiana Final Boss, la cuțite cu Bia Khalifa: ”Este o persoană foarte falsă” Cum s-a produs ruptura dintre cele două

Dar am multe, îți dai seama. Cu cât sunt mai vechi, cu atât sunt mai prețioase. Și alți colegi de-ai mei plătesc, pentru o singură ie, 2.000 de euro”, a mai declarat artista de muzică populară.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!