Maria Carneci si Nelu Ploiesteanu si-au pierdut parintii in aceeasi zi. Carneci: "In lupta cu moartea suntem cu totii perdanti"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:05

Celebrii artisti Maria Carneci si Nelu Ploiesteanu au fost loviti crunt de soarta. Dupa ce le-au murit parintii in aceeasi zi, cei doi au venit la WOWBIZ pentru a-si descarca sufletele.

Celebrii artisti Maria Carneci si Nelu Ploiesteanu au fost loviti crunt de soarta. Dupa ce le-au murit parintii in aceeasi zi, cei doi au venit la WOWBIZ pentru a-si descarca sufletele.

"E tatal meu, care mi-a dat viata, nu e usor. Mama s-a dus acum 21 de ani, tata s-a dus si el...I-a fost dor de ea, desi n-a fost niciodata bolnav, a facut si frontul. Suntem cinci frati, cel mare a murit si el.
Ma uitam azi la cavouri. Nu luam nimic cu noi dincolo, chiar nu inteleg de ce e atata rautate in lume. E foarte greu, mama mi-a murit in brate. Fratele a murit la 55 de ani, in somn. A fost concediat, era somer, a stat un an fara serviciu. Nici el n-a fost bolnav niciodata. Nu pot sa ma jelesc. Imi veneau niste lacrimi de nu se mai opream, nu l-am mai vazut niciodata pe tata atat de gatit.
Sora mea a ramas vaduva la 24 de ani, nu s-a mai maritat niciodata, dar a avut doi ingeri de copii. Dumnezeu ne intareste pe fiecare. Traim si din rele si din bune. Tata, ca parinte, a vrut sa stau cu el mereu, dar meseria noastra e asta, sa ne luam mereu campii. In lupta cu moartea suntem toti perdanti"
, a marturisit Maria Carneci in exclusivitate la WOWBIZ.


"Eu am apucat sa o plang in viata pe mama. Am stat cu ea in ultimele ei zile. Am internat-o si am facut tot ceea ce era posibil sa faca un copil. Am dus-o la Ploiesti, doctorii s-au ocupat de ea, dar avea 87 de ani. Nu mai putea sa manance, ce sa-i faci, asta-i viata! Si cu baiatul meu am mari probleme, e aproape paralizat, la doar 26 de ani.
Marele merit e al sotiei mele, Leana, eu am fost mai mult cu adusul in casa"
, a spus si maestru Nelu Ploiesteanu la WOWBIZ.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.