Maria Carneci si Nelu Ploiesteanu sunt dependenti de pacanele: "Cu un milion de lei vechi te distrezi toata noaptea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:05

Pe langa pasiunea pe care o au pentru pescuit, Maria Carneci si Nelu Ploiesteanu mai au un hobby comun: jocurile de noroc.

Pe langa pasiunea pe care o au pentru pescuit, Maria Carneci si Nelu Ploiesteanu mai au un hobby comun: jocurile de noroc.
"La peste mergem impreuna de 25 de ani, noi suntem prieteni foarte buni. Pestii mari sunt in Dorobanti, noi prindem numai fate. Mai avem si pasiunea asta pentru pacanele. Mai jucam asa, cateodata, pentru destindere. Cu un milion de lei vechi te distrezi toata noaptea, aparatele astea merg cu mize de cativa bani", a explicat Maria Carneci in direct la WOWBIZ.


"Cel mai mult am luat 16 milioane de lei vechi intr-o noapte la aparate. Am stat si cate opt-noua ore consecutiv la pacanele. Poti sa te joci la ele o zi si o noapte daca vrei", a declarat si Nelu Ploiesteanu.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.