Maria Chitu a primit o declaratie de dragoste inedita din partea celui mai carismatic concurent grec! Ce i-a transmis tanarul pe traseu, in timpul jocului de recompensa!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iun 2021, 01:29
Maria Chitu, admirata de unul dintre concurentii greci Foto(4)
Maria Chitu, admirata de unul dintre concurentii greci
Sursa: Captură KANAL D

Maria Chitu a primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste de la unul dintre cei mai carismatici concurenti greci!

Razboinica Maria Chitu a facut furori cu aptitudinile sale dovedite pe traseu dar si cu aspectul ei fizic printre concurentii greci, in timpul jocului de recompensa de astazi.

Saptamana se incheie la Survivor Romania 2021 cu un nou joc international de recompensa, disputat intre cele doua echipe mixte formate din Faimosii romani si greci si respectiv Razboinicii romani si greci ramasi in competitie.

Astfel, Faimosilor nostri li s-au alaturat inca doi concurenti greci, Ilias si Sakis, iar celor patru Razboinici li s-au alaturat grecii Coro si Giorgos.

Maria Chitu a primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste si incurajare din partea lui Giorgos, unul dintre cei mai carismatici concurenti greci!

Desi Faimosii au deschis scorul in meciul international de astazi cu concurentii greci, ulterior Razboinicii au reusit sa revina spectaculos si sa castige puncte pretioase pentru echipa lor.

Cei doi concurenti greci, Coro si Giorgos au fost fascinati de colegii lor de echipa, insa de departe au admirat-o extrem de mult pe Maria Chitu, singura prezenta feminina din tabara lor.

Inca de la debutul meciului international, Maria Chitu a reusit sa o invinga de fiecare atat pe traseu cat si la proba finala de indemanare si astfel a atras simpatia si admiratia noilor coechipieri greci.

Insa cel mai incantat de evolutia sa a fost Giorgos, care la un moment dat nu s-a mai putut abtine si si-a manifestat verbal admiratia fata de Maria, pe cand aceasta se afla la startul unei noi runde cu Elena.

Carismaticul grec a strigat in gura mare ca are mare incredere in ea ca va castiga si urmatorul punct cu brio. Si mai mult de cat atat, Giorgos i-a spus ca o iubeste, spre uluirea tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Maria, cred in tine! Te iubesc mult!", a afirmat Giorgos.

Citeste si: Maria Chitu, pusa la zid de Razboinici dupa gestul socant facut inainte de jocul de imunitate! "Ai dat de inteles ca te-ai impiedicat acolo expres" Ce DECIZIE radicala fara precedent au luat in camp!

Citeste si: Maria Chitu, pusa la zid de Razboinici dupa gestul socant facut inainte de jocul de imunitate! "Ai dat de inteles ca te-ai impiedicat acolo expres" Ce DECIZIE radicala fara precedent au luat in camp!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.