Maria Chitu, aparitie incendiara dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cine a facut publice primele imagini cu semifinalista: "Rivale in competite, prietene in viata de zi cu zi..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2021, 00:01
Maria Chitu, aparitie incendiara dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Maria Chitu a fost eliminata in cea de-a doua Semifinala Survivor Romania 2021 si la nici cateva ore dupa eliminare si-a facut aparitia mai zambitoare ca niciodata.

Maria Chitu n-a reusit sa prinda un loc in Marea Finala Survivor Romania 2021, insa a fost singura femeie din competitie care a reusit sa ramana cat mai mult si sa o invinga chiar si pe Elena Marin pe care mizau foarte multi sustinatori ca va ajunge poate sa castige trofeul. Nici Maria si nici Elena nu au reusit, insa Razboinica a fost cel mai aproape de drumul spre Marea Finala in care au ramas Zanni, Marius Craciun si Andrei Dascalu.

Maria Chitu, aparitie incendiara dupa ce a pierdut Marea Finala Survivor Romania 2021

La cateva ore dupa ce a fost eliminata din competitie, Maria a aparut pe o retea de socializare extrem de zambitoare si foarte aranjata, semn ca nu este nici pe departe suparata de rezultat. Cea care a filmat-o este nimeni alta decat Irisha care a dezvaluit publicului ca desi pe traseu Maria i-a fost rivala, in viata de zi cu zi, cele doua au devenit foarte bune prietene.

"Sunt mandra de tine, te felicit pentru tot. Noi suntem bine, suntem in camera, ne pregatim pentru filmari. Va pupam!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria Chitu, singura femeie care a ajuns in cea de-a doua Semifinala Survivor Romania 2021

Maria a fost una dintre concurentele redutabile de pe traseul Survivor Romania 2021 care l-a invins intr-o semifinala chiar si pe temutul Zanni, cei doi avand de-a lungul timpului mai multe altercatii, insa cea din Semifinala fiind una cu un impact foarte mare asupra Faimosului deoarece risca sa fie eliminat si sa piarda locul in Marea Finala Survivor Romania 2021 ce se desfasoara in aceasta seara de la ora 20:00.

" Când avem nervii cei mai mari, că am făcut o greșeală pe traseu am fost zăpăcit de Maria. Ticăloasa asta mica vine..nu ai voie să mă atingi. Hannah Montana din Vaslui. Voiam să câștig și știu ce înseamnă pentru unii vânătoarea asta de momente. Când vezi pe cineva nervos te duci să-i pui stropul ăla pe cap și își spune ceva „doamne, ce ne-a zis”   (Sambata aflam cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021, la KANAL D)

 

Zanni alaturi de Marius Craciu si Andrei Dascalu se vor duela pe un traseu cu totul special in urma caruia se va desemna castigatorul Survivor Romania 2021 ales exclusiv de catre public.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.