Maria Chitu il demasca pe Zanni si spune ce le face concurentilor pentru a ajunge in Marea Finala!

Autor: Alice Popescu
Maria Chitu despre Zanni: "Zanni nu alearga pe langa ceilalti, el pune piedici"

Maria Chitu da dovada de mult curaj si tarie de caracter intr-o competitie in care forta masculina isi spune cuvantul!

Maria Chitu a reusit sa se impuna la Survivor Romania 2021 pe teren unde este o concurenta redutabila. Mai mult decat atat, multi dintre concurenti se tem de potentialul Razboinicei care nu se sfieste sa spuna ce gandeste in fata tuturor. Daca unii o considera naiva spunand ca vorbeste fara sa gandeasca, altii cum ar fi Sebastian Chitosca sunt convinsi ca Razboinica a venit de la inceput cu o strategie bine pusa la punct.

Venind vorba de strategii, in ultima perioada, Elena si Maria s-au apropiat foarte mult la Survivor Romania si desi sunt rivale pe teren, in camp se inteleg foarte bine fiind singurele femei ramase in competitie. Faimoasa si Razboinica si-au facut numeroase confesiuni pe ultima suta de metri de competitie, iar Elena i-a marturisit Mariei ca: "Imi dau seama că am ramas singură și că îmi va fi foarte greu atât la joc, cât și în camp, cât și în

a avea discuții și în a mă exprima și a spune ceea ce simt nu doar cu ei ci cu oricare dintre ei! Am o vorba pe care mi-o amintesc de la tati, întotdeauna ăla care este mai deștept cedează!

Ce să fac? Să stau să ne batem în discuții, ba nu că eu cred asta despre tine, ba nu că eu cred asta, că asta e adevărat… N-am cum! Singurul lucru pe care mă bazez si nu vreau să fac apel si sa zic cum zice el,

să vadă oamenii de acasă cum este el, nu! Singurul lucru pe care pot sa-l spun este că îmi doresc să se vadă acasă adevărul!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Maria, la randul ei, a fost foarte transanta in ce-l priveste pe Zanni pe care il considera cel mai strategic cand este vorba de a ajunge in Finala Survivor Romania 2021: "Hai sa-ti dau un exemplu cum e Zanni! Aici e linia de finish a concursului si noi suntem aici! Si trebuie sa alergam pana la linia de finish! Zanni nu alearga pe langa ceilalti, el pune piedici, stii, ca sa ajunga la linia de finish, asta e strategia prin care lupta el sa ajunga primul!”