Maria Chițu, momente de groază la Survivor România 2021. Războinica a fost atacată în miez de noapte. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 06 iul 2021, 17:25
Maria Chitu, momente de cosmar la Survivor

Maria Chițu a trecut prin momente cumplite în miez de noapte. Războinica a sărit ca arsă, speriata, după ce a fost atacată în timp ce era singură în baracă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu concurenta?

A fost o săptămână grea la Survivor România, au început jocurile individuale în care concurenții se confruntă unii împotriva celorlalți. După ce a fost anunțată Marea Finală, tensiunile dintre concurenți ating cote maxime, semn că fiecare dintre ei își doresc un loc în Finală. Problemele nu îi trec pe concurenți cu vederea, noaptea trecută, Maria Chițu a trecut prim momente de groază, Războinica a fost atacată în miez de noapte.

Maria Chițu, momente de coșmar la Survivor România 2021

Greul abia începe la Survivor România, confruntările sunt mai intense, iar adrenalina atinge cote absolute. Faimoșii și Războinicii se luptă din răsputeri pentru un loc în Marea Finală, care este tot mai aproape. În această săptămână s-a dat startul primelor jocuri individuale din competiția din Dominicană. Concurenții au înregistrat performațe uluitoare, iar unii dintre ei și-a câștigat, deja, locuri în următoarea etapă a competiției.

Deși competiția este de sfârșite problemele continuă să apară, în miez de noapte, Maria Chițu a trăit momente de groază fiind singură în baraca fetelor, după ce Elena Marin a câștigat recompensa zilei și s-a bucurat de momente de neuitat la hotel, Războinica a fost atacată în timp ce dormea. În timp ce dormea a simțit să ceva se mișcă în capul ei și a sărit ca arsă.

Citeste si: Ce a publicat Albert Oprea pe contul sau de socializare la cateva ore dupa ce a fost eliminat din cursa spre MAREA FINALA Survivor Romania 2021!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”A fost, cred, una dintre cele mai grele nopți de până acum la Survivor. Elena mi-a spus acum câteva zile, mi-a spus că în timp ce dormim ea se trezește dese ori și vede că pe lângă noi umblă crabi și insecte, și am zis, măi, nu se poate, că aș fi auzit și eu, nu există, cât de adânc să dormi. Crabul s-a urcat in capul meu, și probabil stătea de ceva timp acolo, pentru că având un somn foarte profund, mă gândesc că mi-a luat ceva timp până am realizat.”

, a spus Maria Chițu.

Citeste si: Una dintre Faimoase, in hohote de plans dupa eliminarea lui Albert Oprea inaintea Marii Finale Survivor Romania 2021: "WOW, eu si mama suntem in soc..."

Se pare că ultima fată rămasă din echipa Războinicilor a fost atacată, în miez de noapte, de un crab care și-a găsit oaza de liniște chiar pe capul concurentei.

Urmeză o perioadă plină de momente unice la Survivor România, de săptămâna viitoare încep semnifinalele, astfel timp de trei zile până la Marea Finală din 10 iulie, consiliile vor fi live.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.