Maria Chitu si-a facut iubit imediat dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania 2021! Razboinica, intalnire ca-n filme cu cel de care s-a indragostit

Autor: Alice Popescu
Cine este iubitul Mariei Chitu de la Survivor Romania 2021

Maria Chitu a dezvaluit in premiera detalii despre noul iubit din viata ei. Se pare ca cei doi sunt impreuna inca de cand frumoasa Razboinica a fost eliminata de la Survivor Romania 2021.

Maria Chitu a fost banuita de mai multe ori ca ea si Andrei Dascalu si-ar fi facut ochi dulci in timpul competitiei Survivor Romania 2021, iar prima care a semnalat acest lucru a fost nimeni alta decat Roxana Ghita, fosta iubita de doar cateva zile ale Razboinicului declarand ca a simtit o oaresce unda de gelozie. Mai mult, se pare ca tot Maria ar fi fost marul discordiei intre ea si Andrei Dascalu atunci cand cei doi au fost prezenti la mare impreuna cu Radio Impuls.

De cand Andrei si Maria s-au afisat tot mai mult impreuna si comunicau si se distrau, Roxana a crezut ca este ceva intre ei, insa adevarul este cu totul altul deoarece Razboinica are un iubit pe care l-a tinut ascuns bine. Si se pare ca povestea de dragoste dintre ea si cel pe care a pus ochii tine din momentul cand Maria a plecat de la Survivor Romania 2021, eliminata in Semifinale.

In timpul zborului cu avionul, cei doi s-au intalnit si a fost dragoste la prima vedere." Mă văd cu un băiat în perioada asta, el este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, cel mai mare vis al Mariei Chitu este sa fie alaturi de familie si sa ii ajute financiar sa se stabilieasca toti in Bucuresti. Deja mama Mariei, profesoara de engleza ofera meditatii in Capitala pentru copii si adulti, iar fosta Razboinica vrea sa isi deschida o scoala de dans deoarece pasiunea ei pentru aceasta arta o motiveaza suficient cat sa isi doreasca sa isi duca visul la bun sfarsit.

"Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.