Maria Ciobanu despre articolele in care s-a scris ca ar fi apelat la BOTOX si OPERATII ESTETICE: "Pot sa ajung si la 85 de ani, dar..."

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a comentat la "Teo show" articolele in care s-a scris despre ea ca ar fi apelat la botox si operatii estetice.

Ionut Dolanescu si mama lui, distinsa doamna a cantecului popular, Maria Ciobanu, au ras la" Teo show" pe seama articolelor aparute in presa mondena care sustineau ca venerabila artista, in varsta de 77 de ani, ar fi apelat la botox sau la operatii estetice. Ionut a dezvaluit ca mama lui l-a intrebat mirata ce inseamna botox cand a vazut ce se scrie despre ea, daramite sa-si mai si faca alte interventii estetice.



" Cate zile mi-o da Dumnezeu, poate sa ajuns si la 80, 85 de ani, nu stiu, eu la fata nu am sa umblu in vecii vecilor", a declarat Maria Ciobanu.

##VIDEO121972##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.