Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Care este, de fapt, motivul pentru care nu a mai venit în România

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 07 oct 2022, 04:45

Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Sursa: Facebook Maria Ciobanu

Maria Ciobanu a decis să petreacă sărbătorile departe de fiul ei, Ionuț Dolănescu, deși obișnuia să fie mereu alături de familie în această perioadă a anului.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Artista s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani în Statele Unite ale Americii din cauza unor probleme de sănătate. Anul acesta, cântăreața de 84 de ani nu s-a întors în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Este primul an în care artista nu a petrecut Crăciun alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu. Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate, astfel a decis să rămâna în America.

Ionuț Dolănescu a declarat că interpreta a fost nevoită să stea departe de vremea rece din România pentru că are bronșită, iar clima de acolo îi face bine. Acesta a precizat că vorbește zilnic cu mama sa și regretă cu nu a putut fi alături de ea de sărbători.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii.

Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, fiul acesteia.

Citeste si: Maria Ciobanu, prima vacanță în România după doi ani de absență. Artista trăiește o viață lipsită de griji în Statele Unite ale Americii

Care este, de fapt, motivul pentru care nu a mai venit în România

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor în 2017, Maria Ciobanu își continuă activitatea. Aceasta a luat decizia de a se muta în America din cauza problemelor de sănătate. Ionuț Dolănescu a declarat că artista nu se poate întoarce în România, mai ales în sezonul rece.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă este departe de România, artista nu a uitat nicio secundă de țara natală. Medicii i-au recomandat să locuiască în regiuni cu temperaturi calde, deși și-ar dori să fie alături de fiul ei.

Citeste si: Ionuț Dolănescu a făcut un anunț emoționant despre Maria Ciobanu după Revelion: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”