Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 mar 2024, 03:15

Artista și soțul ei se pregătesc pentru a-și uni destinele

Sursa: Facebook

Maria Constantin va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă, iar fanii ei așteaptă să o vadă cu un copil în brațe. În cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a vorbit deschis despre rolul de mamă a doi copii.

În luna august a acestui an, Maria Constantin va îmbrăca rochia de mireasă, iar vestea că va avea și un copil ar reprezenta o mare bucurie pentru fanii ei. Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni televizate, aceasta le-a dat o altă veste fanilor ei.

Maria Constantin nu își mai dorește, pentru moment, un copil

Deși se bucură de un succes foarte mare pe plan profesional, Maria Constantin a trecut prin momente dificile pe plan sentimental.

Aceasta a avut parte de două căsnicii nereușite, dar a decis să nu se lase doborâtă și să mai acorde o șansă iubirii.

Artista și soțul ei se pregătesc pentru a-și uni destinele, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să îi vadă căsătoriți, dar și cu un copil în brațe. Cu toate acestea, cei doi nu iau în calcul și ultima variantă, cel puțin pentru moment.

Maria Constantin nu pune presiune pe ea în ceea ce privește acest aspect, deoarece, în cazul primei sarcini, cântăreața a avut nevoie de tratamente, pentru a putea aduce un copil pe lume, iar sarcina nu a fost nici ea una ușoară.

Cu toate acestea, dacă este să apară un copil în viața lor, Maria Constantin și logodnicul ei îl vor primi cu brațele deschise, dar aceasta nici nu vrea să își facă așteptări, neștiind dacă a doua sarcină va mai fi sau nu posibilă.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Maria Constantin: „Eram și mult prea copilă atunci. Eu trăiam în lumea mea”. În ce măsură i-au influențat acestea cariera

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Momentan nu, nu ne gândim la asta (nr. la copii). Toată lumea ne întreabă.

Eu, și prima dată când am rămas, am rămas destul de greu, prin tratamente. Dacă este să fie de la Dumnezeu, ar însemna chiar o bucurie și o mare minune pentru noi”, a precizat aceasta, la un post de televiziune.

Fiul Mariei Constantin are 14 ani

În anul 2014, Maria Constantin și soțul ei de la acea vreme au divorțat. Cei doi au împreună un copil, Codrin, în vârstă de 14 ani.

De când părinții lui s-au separat, acesta a rămas în grija tatălui. Cu toate acestea, Codrin și mama lui au o relație apropiată.

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, Maria Constantin a mărturisit că fiul ei avea o vârstă fragedă atunci când ea și tatăl său au decis să divorțeze și nu avea cum să îi explice ceea ce avea să se întâmple.

Citește și: Cum arată fiul din prima căsătorie al Mariei Constantin. Imaginea rară cu micuțul artistei

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că fiul ei și-ar dori să vină la ea, dar, deoarece ea este mai mult pe drumuri, preferă să îl lase în grija tatălui.