Maria Constantin, despre cea mai dureroasă despărțire din viața sa: „Voi fi alături de el din umbră” Câți ani avea fiul ei, atunci când a fost luat din brațele mamei

Autor: Laura Macovei

Maria Constantin, despre cea mai dureroasă despărțire din viața sa: „Voi fi alături de el din umbră” Câți ani avea fiul ei, atunci când a fost luat din brațele mamei

Sursa: Captură YouTube

Maria Constantin a fost invitată la emisiunea „în Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Artista a vorbit despre părțile întunecate ale divorțului de Ciprian Tapotă, alături de care are un băiat.

În trecut, Maria a fost măritată cu Ciprian Tapotă, iar împreună au un băiat, pe Codrin, în vârstă de 13 ani. Băiatul locuiește cu tatăl lui, în urma divorțului.

De ce s-a despărțit Maria Constantin de fiul ei

În ciuda zvonurilor apărute și a împroșcării cu noroi asupra Mariei Constantin în acea perioadă, artista a povestit îndurerată că nu a renunțat la custodie de dragul ei, ci doar de dragul copilului, pentru a-i fi lui bine. 

Ea și fostul soț nu se mai înțelegeau, iar Codrin, la vârsta de doar 3 ani, reacționa la certurile celor doi. Atunci a fost momentul în care Maria Constantin a decis să pună punct căsniciei. 

Citește și: Maria Constantin, primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: „Lucrurile au avansat”

„Această despărțire a fost cel mai cumplit lucru. Atât pentru mine, dar până la urmă era vorba de un copil. Și copilul meu de 3 ani și jumătate, atât avea când noi doi ne-am despărțit, m-a determinat să pun capăt acestei relații, spunându-mi că: „Mama, de ce plângi? Iar te-a supărat tati?

Mi-am dorit ca fiul meu să nu mai vadă lucrurile astea, indiferent că voi fi eu tot timpul care-l va proteja, că va fi tatăl lui.

Fie că va crește și va simți doar prezența mamei sau doar prezența tatălui sau prezența amândurora, în cazurile cele mai bune. La mine nu a fost așa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Asta m-a determinat să pun punct. Nu îmi doream ca fiul meu să trăiască într-o așa zisă familie în care niciunul dintre noi nu era fericit. Eu nu eram fericită, el nici atât, pentru că odată ce începi să-mi reproșezi foarte multe lucruri, nu ești fericit lângă mine și copilul meu, care nu ne vede pe niciunul fericiți.

Era ecuația în care am zis că nu îmi este frică de absolut nimic și de nimeni decât de Dumnezeu și el să facă așa cum știe mai bine.

Înseamnă că asta este crucea pe care trebuie să o port,” a spus Maria Constantin în emisiune.

Ce relație există acum între Maria Constantin și Codrin

Din fericire, Maria a declarat că între ea și fiul ei, Codrin, există o relație extrem de frumoasă, în ciuda evenimentelor nefericite din trecut. 

„Am greșit, într-adevăr m-am căsătorit destul de devreme, pentru că eram un copil.

Însă din umbră, voi fi mereu alături de fiul meu și el știe lucrurile astea, de asta există și apropierea dintre noi atât de mare, în momentul de față, indiferent de ce i s-a spus sau ce a auzit în stângă și în dreapta. Eu cu fiul meu avem o relație foarte bună în prezent. De multe ori mi s-a spus că mi-am abandonat copilul, că nu mă interesează,” a mai spus artista.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.