Maria Constantin, înșelată de soț în propria casă: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel”. Vedeta a recunoscut că a fost infidelă la rândul ei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 aug 2024, 11:04

Maria Constantin a povestit cum a fost înșelată de Marcel Toader.

Sursa: Instagram: Maria Constantin.ro

Maria Constantin a făcut dezvăluiri șocante din relația cu Marcel Toader. Vedeta a povestit cum a aflat că regretatul rugbist o înșela în propria casă.

Maria Constantin, cunoscuta cântăreață de muzică populară, a făcut recent dezvăluiri tulburătoare despre viața sa personală în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir. Vedeta a relatat cum a fost trădată în propria casă și cum a ajuns să înșele și ea.

Citește și: Maria Constantin, despre cea mai dureroasă despărțire din viața sa: „Voi fi alături de el din umbră” Câți ani avea fiul ei, atunci când a fost luat din brațele mamei

Vedeta a descoperit faptul că Marcel Toader aducea alte femei în casa lor

Artista, a cărei carieră în industria muzicală românească a fost marcată de succes, a avut parte de o viață personală plină de provocări și dezamăgiri. Relația sa cu fostul soț, Marcel Toader, a fost de notorietate, adesea prezentată în presă datorită scandalurilor și infidelităților. În cadrul podcastului, Maria Constantin a vorbit deschis despre cum a descoperit că Marcel Toader aducea alte femei în casa lor, o situație pe care ea a considerat-o de neacceptat.

Citește și: Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”

„Chiar l-am iubit, dar totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect. Au fost foarte multe infidelități. Până la urmă le acceptam și pe acelea, dar nu la noi în casă.

De aici s-a produs această răceală între noi”, a mărturisit Maria Constantin, în cadrul podcast-ului ”Gând la gând cu Teo”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Vedeta a povestit cum a primit fotografii compromițătoare cu Marcel Toader dezbrăcat, trimise de acesta mai multor femei, chiar din locuința lor comună.

„La un moment dat au apărut niște fotografii trimise de către el, dezbrăcat, din casa noastră, mai multor femei. Eu mă gândeam că fiind sportiv nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă, asta a fost condiția mea.

Simțeam lenjeria cum mirosea a altcineva și nu îmi plăcea. Tot timpul ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, nu era ok”, a adăugat artista.

Maria Constantin a recunoscut că a înșelat la rândul ei

Cu o carieră strălucită și o viață personală expusă constant în lumina reflectoarelor, Maria Constantin a ales să împărtășească și latura mai puțin cunoscută a experiențelor sale.

Într-un moment de sinceritate, vedeta a recunoscut că a ales și ea să înșele, din curiozitate și dorința de a experimenta.

Citește și: Maria Constantin, primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: „Lucrurile au avansat”

„Eu eram într-o relație fericită și pur și simplu am vrut să testez și eu, să văd cum este acest înșelat. Și da, am înșelat și eu. A fost o nebunie, dar uite că am ajuns măritată. A fost pentru prima oară în viața mea când am făcut lucrul acesta”, a declarat ea.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.