Maria Constantin, primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: „Lucrurile au avansat”

Autor: Silvia Cirstea

Maria Constantin, la spital 

Sursa: Instagram

Maria Constantin a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital. Iată cu ce probleme se confruntă artista!

După ce a ajuns de urgență la spital, Maria Constantin a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate. Se pare că artista trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, însă problemele cu care se confruntă nu sunt deloc recente. Iată ce spune despre afecțiunea cu care se luptă de ani de zile!

Maria Constantin a vorbit despre problemele cu care se confruntă, după ce a ajuns pe mâinile medicilor 

Maria Constantin, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din folclorul românesc, trece acum printr-o perioadă dificilă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Ei bine, în cursul zilei de ieri, artista a ajuns la spital și a cerut ajutorul medicilor, deoarece nu a mai putut să se trateze acasă. Se pare că afecțiunea care nu îi dă pace artistei este o bronșită cronică, care revine de fiecare dată când vedeta are o mică răceală și imunitatea scăzută.

Deși a sperat că o să își revină repede și că nu este atât de grav, vedeta a fost nevoită să apeleze la medici și să urmeze un tratament mai complex. Chiar în cadrul unui interviu televizat, ea a oferit aceste detalii, ba chiar a mărturisit cum a ajuns să se confrunte, din nou, cu această problemă de sănătate care nu îi dă pace de ani de zile. 

Citește și: „Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

„Este o problemă de sănătate cu care eu mă confrunt de câțiva ani de zile. O bronșită cronică, care se pare că revine după cea mai mică răceală. S-a întâmplat ca eu de Sărbătorile Pascale să trebuiască să cânt undeva în Bulgaria și acolo, într-adevăr, era un pic cam rece, afară fiind concertul și se pare că am răcit puțin, iar de la această mică răceala s-a transformat într-o bronșită, o problemă mai veche pe care eu o aveam”, a mărturisit Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit spynews.ro

Citește și: Saveta Bogdan, reacție neașteptată la adresa câștigătorului Eurovision 2024: „Nu a fost deloc interesant”. Ce a deranjat-o pe cântăreață la apariția lui Nemo

Cum se simte în aceste momente artista: „Lucrurile au avansat destul de repede”

După ce a ajuns pe mâinile medicilor, îndrăgita cântăreață de muzică populară mărturisește că starea ei de sănătate s-a mai îmbunătățit.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că a trecut prin clipe greu de imaginat, având în vedere că simptomele s-au agravat de la o zi la alta. Deși a încercat timp de o săptămână să se trateze acasă și să urmeze un tratament pe bază de antibiotic, vedeta s-a simțit din ce în ce mai rău, ba chiar ajunsese să nu mai poată respira. 

„Momentan sunt puțin mai bine. În decurs de o săptămână (n.r. a încercat să se trateze acasă), însă lucrurile au avansat destul de rapid, de neașteptat, pentru că, în primă fază, am avut frisoane, febră, după care am început să nu mai pot respira foarte bine. Am încercat să iau antibiotic la recomandarea doctorului”, a mai spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii televizate, conform aceleiași surse citate mai sus.