Maria Constantin se pregătește de nuntă! Artista și iubitul ei, Robert Stoica, au fixat data marelui eveniment

Author: Madalina Maftei

”În principiu, am vrea în aer liber”

Sursa: Instagram Maria Constantin

Maria Constantin să pregătește pentru momentul în care va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă. Interpreta de muzică populară se căsătorește cu Robert Stoica, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Maria Constantin și Robert Stoica se pregătesc să-și unească destinele. Marele eveniment din viața lor este tot mai aproape, iar interpreta de muzică populară este nerăbdătoare să îmbrace, din nou, rochia albă de mireasă.

Când va avea loc nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica

Anul trecut, Robert Stoica a cerut-o în căsătorie pe Maria Constantin, evenimentul a avut loc în cadrul unei emisiuni la care artista era concurentă.

Ei bine, a sosit momentul mult așteptat de toată lumea, Maria Constantin a confirmat când va avea loc nunta.

Inițial, Maria Constantin a anunțat la finele anului trecut că nunta va avea loc în luna iulie a anului 2023, se pare că artista și iubitul ei s-au răzgândit. Recent, interpretă de muzică populară a anunțat când au stabilit data marelui eveniment. 

Citește și: Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica! Ce nu va face artista la nunta ei sub nicio formă, i-a purtat ghinion în trecut

Maria Constantin și Robert Stoica au fixat data nunții

Maria Constantin și Robert Stoica au fixat data marelui eveniment. Se pare că cei doi îndrăgostiți vor deveni soț și soție pe data de 4 august 2023. Artista a fost cea care a făcut publică dată nunții, pe pagina de Instagram, la story.

”Pregătiri pentru nuntă! 4 august 2023!”, a

fost mesajul postat pe InstaStories de Maria Constantin.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La un moment dat, cântăreața a declarat, într-un interviu pentru un post TV, că își dorește ca nunta să aibă loc în aer liber, rămâne de văzut dacă Maria Constantin rămâne la aceeași idee, dat fiind faptul că au schimbat perioada în care va avea loc cel mai important eveniment din viața lor.

„În principiu, am vrea în aer liber, tocmai d-asta și alegem luna iulie pentru că, din câte am observat în ultimii ani, în iulie nu prea plouă. Dacă vrem să facem în luna iulie, trebuie să ne gândim cumva să fie și soare, să fie frumos”, a spus Maria Constantin.

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica și-au ales nașii de nuntă! Este vorba despre un cunoscut cuplu din showbiz: ”Ei sunt prietenii noștri”

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!