Maria Constantin si mama ei, in exclusivitate la "Teo Show"! Nevasta lui Marcel Toader facut dezvaluiri incendiare din culisele primei sale casnicii! De ce a fost in stare cantareata sa faca de dragul primului ei sot

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 12:40

Invitata in platoul “Teo Show” alaturi de mama sa, Maria Constantin a dezvaluit cateva secrete din trecutul sau.

Aceasta a marturisit ca familia sa nu a fost de acord cu prima casatorie si din acest motiv a avut de infruntat multe obstacole pana sa isi vada visul implinit.

Cantareata a dezvaluit ca mama sa nu l-a acceptat pe primul ei sot si a fost nevoita sa recurga la gesturi necugetate din dragoste. Vazandu-se lipsita de sustinere, aceasta a fugit de acasa, in semn de protest fata de refuzul vehement al parintilor.

Mama acesteia a marturisit ca fiica ei desi pare sensibila si maleabila, este foarte hotarata si are o vointa de fier.
“Maria nu ia niciodata o decizie rapid si fara sa o gandeasca! Pana la urma decizia pe care o ia si-o asuma! Ca e foarte bine sau nu pentru ea, e decizia ei!”, a spus mama Mariei.

Cantareata a marturisit ca la varsta de douazeci de ani, a luat o astfel de hotarare, care avea sa ii schimbe radical viata.

Primind refuzul parintilor sai fata de iubitul sau de atunci, Maria a decis sa fuga de acasa, sa se casatoreasca cu barbatul iubit si sa isi construiasca un viitor alaturi de acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum a reactionat atunci mama cantaretei si ce dezvaluiri picante i-a facut lui

Teo:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.