Maria Constantin si Marcel Toader vor pleca in Egipt! Maria vrea sa fie plimbata in toate tarile in care Marcel a calatorit fara ea! Iata ce planuri au cei doi indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2017, 17:04

Maria si Marcel Toader au sustinut testul relatiei! Acestia au deconspirat daca in relatia lor canta cocosul sau gaina!

Pe de alta parte, Marcel Toader isi doreste enorm sa isi rasfete sotia, cu multe calatorii in strainatate, in toate tarile in care el a participat la marile sale competitii sportive.
"Asta a fost visul meu dintotdeauna, sa o duc pe Maria unde am jucat eu, sa vada toate stadioanele lumii! Ar fi ceva de senzatie, pentru ca as dori sa stau si la hotelurile la care am stat atunci si in camerele in care am stat!", a spus Marcel Toader.

Cei doi soti au acceptat provocarea lansata de Bursucu si au sustinut cel mai trasnit test al relatiei lor, pentru a deconspira tuturor cine canta in casnicia lor, cocosul sau gaina. Iata ce dezvaluiri inedite au facut acestia:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.