Maria Constantin și Robert Stoica și-au ales nașii de nuntă! Este vorba despre un cunoscut cuplu din showbiz: ”Ei sunt prietenii noștri”

Author: Madalina Maftei

Maria Constantin și Robert Stoica și-au ales nașii de nuntă

Sursa: Instagram

Maria Constantin și Robert Stoica au stabilit cel mai important detaliu legat de nunta lor, nașii. Aceștia a anunțat cine vor fi părinții lor spirituali.

Maria Constantin traversează cea mai frumoasă etapă din viața ei, după cea fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni și a anunțat că urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Robert, acum, artista a anunțat cine vor fi nașii de cununie. Deși nu se grăbesc cu pregătirile pentru nuntă și nici nu au ales o dată pentru marele eveniment, cei doi îndrăgostiți sunt bucuroși că și-au ales părinții spirituali.

Când va avea loc nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica

Artista a dezvăluit că nu a început pregătirile pentru marele eveniment din viața ei, însă a precizat că cununia civilă și nunta vor avea loc anul viitor, iar cele două evenimente vor avea loc în zile diferite, față de ziua în care va avea loc petrecerea.

Maria Constantin și Robert își doresc să fie doar ei și nașii în aceste zile importante, fără invitați sau familie.

"Nu am mai stabilit absolut nimic, pentru că trebuie să stabilim în primul rând sala și data pentru nunta de anul viitor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Noi am zis că ne vom ocupa de acest aspect după data de 1 noiembrie, după ce ne vom liniști cu evenimentele. Atunci vom merge să vorbim, să discutăm și după aceea urmează toate.

Mai este timp până la anul (…). Noi oricum o să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi, separat de ziua în care dăm petrecerea. Și cununia civilă și cea religioasă vor avea loc într-o zi oarecare, într-o zi în care vom merge doar noi cu nașii, fără părinți, fără absolut nimic. Va fi așa, doar pentru noi și atât. În rest, la party ne vedem cu toată lumea!", a declarat Maria Constantin, pentru  viva.ro. 

Citeste si: Maria Constantin, dezvăluiri inedite în platoul Dimineață cu noi! Ce cadou scump a primit de la iubitul său de ziua ei de naștere! "El stia ca mi-o doream de multa vreme"

Cine vor fi nașii de cununie ai Mariei Constantin și ai lui Robert

Deși a precizat că este foarte relaxată și nu se stresează cu pregătirile de nuntă, ei bine, Maria Constantin și viitorul ei soț au stabilit cine le vor fi nași.

Pentru cel mai important eveniment din viața lor, aceștia au decis ca Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem să le fie părinți spirituali.

"Nașii am spus că vor fi Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem. Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica unde va avea loc evenimentul.", a mai spus Maria Constantin, pentru sursa citată.

Citeste si: ”Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc” Maria Constantin, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!