Maria, dezvaluiri halucinante despre unul dintre concurentii din casa Puterea dragostei! "Ai fost cu iubita ta si cu prietenii tai la chef!" Aflati despre cine este vorba, marti, 10 august, intr-o noua editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2021, 19:00
video Foto(7)

Maria face dezvaluiri incredibile despre unul dintre concurentii din casa Puterea dragostei. Aflati in editia de marti ce reactii se vor starni!

Dupa Gala de duminica extrem de tensionata, care s-a incheiat cu o eliminare neasteptata, concurentii de la Puterea dragostei au inceput o noua saptamana plina de suprize, dar si de multe conflicte.
Prima zi a saptamanii a venit pentru concurentii din casa Puterea dragostei cu o mare supriza, o noua concurenta a intrat in emisiune si a facut furori printre baieti cu frumusetea sa.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Gala de duminica a fost una presarata cu multe tensiuni iscate intre concurenti, insa s-a incheiat cu eliminarea Marianei care a venit ca un trasnet deoarece nimeni nu se astepta ca tanara care a fost concurenta inca de la inceputul sezonului a plecat acasa. Desi a venit hotarata sa isi caute jumatatea in cadrul emisiunii, Mariana nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis. Dupa cateva incercari esuate de a forma un cuplu cu Cristian Comanici, tanara a decis ca a venit momentul sa se retraga, mai ales dupa ce multi dintre colegii sai au pus-o la zid de nenumarate

ori.

In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor precipita din nou, in ciuda faptului ca in casa iubirii isi va face aparitia o noua concurenta, spre marea incantare a baietilor.

"Puterea dragostei" face parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Telespectatorii care isi doresc sa nu piarda nicio editie a emisiunii, pot viziona si online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria face dezvaluiri incredibile despre unul dintre baietii din casa Puterea dragostei!

In editia de marti a emisiunii Puterea dragostei, tensiunile vor continua sa se accentueze intre concurenti. Seria certurilor va fi deschisa de un schimb de replici acide iscat intre Nadia, Adrian alias Norocel si Radu. Tanara se va arata deranjata de faptul ca Adrian sustine in gura mare ca este falsa.

Pe de alta parte, Maria va interveni ci va sublinia in fata tuturor faptul ca Adrian Norocel s-ar fi intalnit in afara emisiunii cu iubita lui si cu alti prieteni in cadrul unei petreceri. Aflati cum va reactiona tanarul care se va simti deranjat de afirmatiile Mariei si ce se va intampla in casa Puterea dragostei, marti, 10 august, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Eliminare șoc la Puterea Dragostei. Concurenții s-au cutremurat când au auzit decizia. Cine a părăsit casa dragostei

Citeste si: Aya rupe tacerea:"Relatia voastra e doar pentru bani..." Urmareste o editie incendiara Puterea Dragostei duminica, 8 august, de la ora 16:00 si de la 19:00, la Kanal D

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.