Maria, dezvăluiri incredibile despre Marinescu: „Vrei să spun cât te-a costat relația noastră?” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 23 martie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 mar 2021, 19:00
Maria și Marinescu, concurenți Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

În ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei, Maria va face dezvăluiri neașteptate despre Marinescu. Ce va spune despre fostul ei iubit și cum va reacționa acesta?

Certurile se țin lanț în casa Puterea Dragostei, iar conflictele mai vechi se vor reaprinde în ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei. Ce concurenți vor purta din nou discuții aprinse și ce acuzații își vor aduce?

Mariana și Alexandra, ceartă la prima oră a dimineții

Mariana și Alexandra de la Puterea Dragostei nu reușesc să facă pace, iar cu fiecare zi ce trece, între cele două apar din ce în ce mai multe tensiuni.

În ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei, Mariana va aduce în discuție incidentele în care a fost implicată Alexandra de-a lungul timpului, lucru care o va deranja din cale afară pe concurenta de la Puterea Dragostei. Alexandra nu va ezita să ridice tonul, astfel că cele două concurente vor ajunge din nou să se certe, chiar de la prima oră a dimineții.

Citeste si: Momente grele pentru un fost concurent de la Puterea Dragostei: „Sunt disperat să fac niște bani să supraviețuiesc!” Ce mesaj a postat pe instagram?

Motivul pentru care Marinescu nu își mai dorește o relație cu Maria. Ce va spune concurenta despre fostul ei iubit?

Păreau făcuți unul pentru celălalt, dar în cele din urmă, povestea de iubire dintre Maria și Marinescu s-a încheiat, totul după ce concurenta s-a sărutat cu Romeo, lucru care l-a șocat pe Marinescu și l-a determinat să pună capăt relației. Cu toate acestea, în ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu va da de înțeles că îi simte lipsa Mariei, dar că nu o poate ierta.

„Mi-e dor de tine, dar nu mai pot să fac nimic cu tine, iartă-mă. După ce mi-ai făcut, Maria...”, va spune Marinescu.

Simțind nevoia să se apere, Maria va aduce în discuție un aspect mai puțin plăcut despre fostul ei iubit, concurenta de la Puterea Dragostei dând de înțeles că Marinescu ar fi un bărbat zgârcit. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vrei să spun cât te-a costat relația noastră sau să tac mai bine? Tac? Ciocul mic!”, îi va spune Maria lui Marinescu.

Deși s-a sărutat cu Romeo, Maria se pare că nu are intenții serioase în ceea ce îl primește. Concurenta îi va reproșa acestuia că nu este sincer și că doar se preface că ar avea sentimente pentru Seya.

„Dacă îți era drag de Seya, nu mă pupai în gală.”

, îi va spune Maria lui Romeo.

Ce conflicte vor mai apărea la Puterea Dragostei, dar și cum vor reacționa concurenții poți vedea urmărind ediția de marți a emisiunii, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D.

Citeste si: Cine este Favoritul Saptamanii la Puterea dragostei si cine a parasit emisiunea? Cutia Pandorei a dezvaluit o veste importanta!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.