Maria Dragomiroiu, despre alimentul care o menţine tânără: "O dată pe săptămână. Nu sunt așa de la Dumnezeu, am grijă de mine"

Autor: Diana Tilă

Maria Dragomiroiu

Sursa: Facebook Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum se menține tânără. Artista folosește un ingredient pe care îl avem cu toții în casă.

Maria Dragomiroiu a împlinit 67 de ani și a împărtășit public secretul care o menține tânără și frumoasă. Iată ce a declarat interpretă de muzică populară! 

Citeste si: Maria Dragomiroiu și soțul ei se tem să mai organizeze spectacole: "Sunt în stare foarte proastă"

Secretul frumuseții Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a împlinit 67 de ani.

În ciuda vârstei, artista pare că a găsit secretul frumuseții, dar și al tinereții.

Maria Dragomiroiu, despre alimentul care o menține tânără

Îndrăgita cântăreață de muzică populară este foarte apreciată de români. Mereu atentă la aparițiile publice, Maria Dragomiroiu pare că a descoperit secretul frumuseții. Aceasta a făcut dezvăluiri legate de modul în care se menține tânără!

Solista de muzică populară Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul pe care îl respectă seară de seară şi care include ulei de cocos.

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. 

Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă”, a spus Maria Dragomiroiu, conform spectacola.ro.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani. Cum s-a fotografiat pe plaja din Miami. Fanii au reacționat imediat

Pe lângă tenul de invidiat, artista este cunoscută și pentru păr superb pe care de-a lungul vremii la coafat în cele mai frumoase moduri, motiv pentru care întotdeauna a fost apreciată de fanii săi 

„Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este așa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine!

Eu știu ce îi trebuie (…).

Odată, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă și făcând un tratament cu ou, ulei de ricin și ulei de măsline, amestecate și date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e așa. Părul s-a redresat.

(…) De ani mă spăl o dată pe săptămână cu șampon și cu balsam”, a povestit cântăreața Maria Dragomiroiu, potrivit clicksanatate.ro.