Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani. Cum s-a fotografiat pe plaja din Miami. Fanii au reacționat imediat

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 nov 2022, 12:00
video Foto(4)

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 66 de ani, s-a bucurat de plajă în Miami, unde a făcut mai multe fotografii în costum de baie. Însă, artista a fost aspru criticată.

Maria Dragomiroiu  este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Interpreta de muzică populară a reușit să se mențină de-a lungul anilor. Artista a demonstrat acest lucru și în urmă cu câteva zile, când a postat câteva fotografii în costum de baie. Însă, cântăreața a fost criticată de internauți.

Citeste si: Exclusiv! Primele declarații ale lui Gheorghe Gheorghiu după ce a făcut nunta. Cine au fost nașii?

Maria Dragomiroiu, criticată dur de unii internauți

Recent, pe una dintre rețelele sociale Maria Dragomiroiu a încărcat mai multe fotografii cu ea, de la plajă. Artista în vârstă de 66 de ani este într-o formă de invidiat. Cântăreața a optat pentru un costum de baie întreg, negru, tip rochiță, care i-a avantajat silueta.

Citeste si: Iată cum a arătat nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu! Evenimentul a avut loc la New York și a găzduit aproape 1.000 de invitați

Însă, la scurt timp după ce a publicat imaginile în mediul online, Maria Dragomiroiu a primit un val de aprecieri, dar și de critici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Invitată într-o emisiune TV, cântăreața a mărturisit că a rămas uimită când a văzut cât de revoltați sunt oamenii din mediul online din cauza ipostazei în care s-a lăsat surprinsă la plajă. 

”Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile.

Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, sa fii mai optmistă.

Eram într-un costum de baie decent. Păcat că  în loc ca oamenii să se bucure de artiști, pentru că e o muncă să arăți bine, e totul o competiție.

Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media.

Bebe mi-a zis foarte bine, bravo”,  a dezvăluit Maria Dragomiroiu la TV.

Cătălin Botezatu, fermecat de apariția Mariei Dragomiroiu

Cătălin Botezatu a fost primul care a aplaudat curajul Mariei Dragomiroiu de a poza așa la vârsta de 66 de ani.

Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei de muzică populară.

"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon.

Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru  Playtech.ro.