Maria Dragomiroiu și soțul ei se tem să mai organizeze spectacole: "Sunt în stare foarte proastă"

Autor: Marina Ionescu

Maria Dragomiroiu și soțul ei organizează în fiecare an spectacole pentru turiștii de pe litoral. Însă, anul acesta, artiștii au luat o decizie neașteptată.

Maria Dragomiroiu a mărturisit că este îngrijorată pentru ceea ce urmează.  ,,Nu se lasă și tot o să facă cumva”, a povestit ea. Despre ce este vorba?

Citeste si: Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani. Cum s-a fotografiat pe plaja din Miami. Fanii au reacționat imediat

Maria Dragomiroiu și soțul ei se tem să mai organizeze spectacole

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu nu mai au nevoie de prezentări. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri. De-a lungul anilor, fanii le-au cerut de multe ori sfaturi pentru o căsnicie de durată.

Mai mult, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu fac o echipă extrem bună și pe partea profesională. În fiecare vară, cei doi organizează spectacole deosebite pe litoral, în cadrul cărora, românii îi pot asculta pe cei mai iubiți artiști de la noi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, anul acesta, Maria Dragomiroiu  se teme să mai organizeze evenimente din cauza sălilor, care sunt din ce în ce mai periculoase.

Artista susține că nu se lasă și că serile frumoase de muzică se vor ține indiferent de orice.

Citeste si: Viața chinuită a Mariei Dragomiroiu. Puțini știu prin ce drame a trecut artista: ”Așa ceva nu uiți!”

,,Asta vom face”

„Toată vara am evenimente, filmări, cântece, deci suntem în activitate și ne bucurăm de spectacole, de faptul că ne întâlnim cu publicul, este frumos.

vine vra, mergem la mare. Soțul meu face spectacole pe litoral, pe 14 iulie începem.

Toată vara asta vom face. Sperăm să nu moară acest spectacol, e un spectacol de varietăți pe litoral, care se știe că tot românul care vine pe litoral vrea să vadă cât mai mulți artiști, într-un spectacol de varietăți și așa se știe dintotdeauna, de zeci de ani.

Sperăm să nu se întâmple nimic, din păcate, pe acolo sălile sunt în stare foarte proastă și trebuie recondiționate, teatrele de vară, pentru că iarna se degradează, este muncă multă,

dar nu se lasă și tot o să facă cumva și spectacole tot o să fie pe litoral”, a povestit ea, pentru  wowbiz.ro. 

Fanii celor doi artiști nu se tem, pentru că sunt siguri că Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu vor face tot posibilul ca serile de vară să fie pline de distracție și voie bună.