”Maria este o persoană foarte dificilă pentru un bărbat” Aflați noi detalii din culisele relației Mariei cu George într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 3 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 sep 2022, 19:06

După aceste zile în care relația Mariei cu George scârțâie tot mai tare, concurenții au început să-și dea cu părerea despre cei doi.

Larisa susține că Maria este o persoană prea dificilă pentru un bărbat, în timp ce George, iubitul ei, este de părere că este prea orgolioasă și nu pot ajunge la un consens, deși blondina nu vrea să pună punct relației cu tânărul.

Maria, pusă la zid de concurenții din ”Casa Iubirii”

Maria este o persoană orgolioasă, după cum a spus chiar iubitul ei.

Aceasta și-a dorit foarte mult să-și găsească sufletul pereche în ”Casa Iubirii”, moment în care își pierduse orice speranță că va găsi pe cineva în această casă. George, încă de când a pășit în casă, a simțit că Maria este fata potrivită pentru el, astfel și-a dorit să o cunoască mai bine.

Ei bine, de ceva timp, lucrurile nu mai merg așa bine între ei, iar ”toate oalele s-au spart” în capul Mariei, care pare a fi un pic cam dificilă.

George nu se mai simte bine cu ea, astfel ar vrea să pună punct relației în care se află, însă Maria nu prea știe ce vrea, de fapt.

Citeste si: Bianca răbufnește și îi spune Mariei tot ce crede despre ea:”Ești foarte, foarte, foarte naivă și nu vezi ce se întâmplă în jurul tău” Urmăriți o nouă ediție incendiară ”Casa Iubirii”, vineri, 2 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Nu mă așteptam să fie atât de orgolioasă, să se supere așa repede, să nu-mi asculte opinia”, a spus George despre iubita lui.

Ionuț a intervenit și susține că George nu mai suportă ce face Maria, în timp ce blondina nu poate înțelege ce își dorește el.

Tânărul vrea să renunțe, căci a ajuns la capătul puterilor, iar Maria nici nu vrea să audă de o despărțire.

Citeste si: Natalia a recunoscut abia acum: "Ceva, ceva a fost între noi" Care este cel mai mare defect al lui Sorin de la Casa Iubirii

Aflați noi detalii din culisele relației Mariei cu George într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 3 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.