Maria, fosta iubita a lui Marinescu, a dat lovitura dupa Puterea dragostei! Ce surpriza uriasa pregateste fosta concurenta din sezonul 3

Autor: Alice Popescu
Ce decizie a luat Maria dupa separarea de Marinescu
Sursa: Captura Instagram

Dupa despartirea de Marinescu, Maria s-a pus serios pe treaba si urmeaza da dezvaluie cele mai frumoase proiecte in care va fi implicata in perioada urmatoare.

Daca cineva credea ca Maria va plange dupa fostul ei iubit, Marineascu, iata ca lucrurile nu stau deloc asa. Desi spune ca sufera foarte mult, fosta finalista de la Puterea dragostei, sezonul 3, isi mentine timpul ocupat si nu este toata numai un zambet incercand sa treaca mai usor peste separare. Intrebata de fani cand vine la Bucuresti, Maria a dezvlauit ca o perioada va mai ramane la Chisinau deoarece vrea sa puna la punct niste lucruri si are foarte multa treaba.

Puterea dragostei sezon3. Maria vrea sa dea lovitura in afaceri

Citeste si: Primul mesaj al lui Codrut dupa ce s-a despartit de Alexandra de la Puterea dragostei!

Finalista sezonului 3 Puterea dragostei a lasat sa se inteleaga ca in viitorul apropiat chiar daca viata personala nu este asa cum si-a dorit, pe plan profesional, face mari progrese deoarece in curand isi va deschide propria afacere.

Maria marturiseste ca este mai greu decat se astepta pentru ca frumoasa fosta concurenta credea ca totul poate fi pus la punct intr-o luna: "Stati linistiti, totul este bine. Pregatesc mai multe proiecte pe viitor..." Iar Maria se refera la faptul ca va avea propria afacere cu haine, in primul rand :"Este vorba de intelegeri cu mai multe persoane. Cu persoana care va coase, alegerea culorilor, stofei...trainingurile.
Stiu ca va este dor de mine si vreti sa postez mai mult, insa in perioada aceasta am foarte multa treaba."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timp ce Maria este mai plina de viata ca nicioadata, Marinescu pare destul de debusolat in ce priveste viata amoroasa, facand si un comentariu pe aceasta tema spunand ca sigur va ajunge sa se calugareasca.

Puterea dragostei sezon3. Marinescu sufera dupa despartirea de Maria

"Am tras niște concluzii. Chiar îmi place să fiu antisocial, chiar îmi place să fiu doar eu și cu mine pentru că am mai mult timp să mă ocup de treburile mele persoanel și să mă gândesc la proiectele mele de viitor și la lucruri care îmi

doresc să se întâmple cu mine.

Am ajuns la concluzia că toate ieșirile astea, dacă nu-și aduc ceva productiv și lucruri noi pe care poți să le înveți de la persoanele respective, mai bine să te ferești.   În altă ordine de idei, e bine așa, doar tu cu tine!   Cred că în scurt timp o să mă călugăresc sau dacă nu mă călugăresc mă fac cioban.

Îmi fac o stână de ori, capre, vaci, tot ce trebuie, undeva în munți departe de civilizație."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.