Maria, gest incredibil la adresa lui Marinescu! Aflati la ce anume a recurs concurenta si cum a reactionat fostul ei iubit, JOI, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 aug 2021, 20:09
Maria de la puterea dragostei Foto(5)
Maria a recurs la un gest neasteptat fata de Marinescu
Sursa: Captură KANAL D

Maria a facut o dezvaluire incredibila! La ce anume a recurs concurenta la adresa lui Marinescu?

Desi saptamana a inceput intr-o nota mai optimista in casa Puterea dragostei, dupa ce in Gala de duminica, au parasit emisiunea Ronaldo si Ioana care isi doreau sa plece acasa, treptat spiritele s-au reaprins in casa iubirii. Radu a iscat un prim scandal de proportii, in editia de luni, cand a lansat un zvon incredibil despre Marinescu si Nadia, care s-ar fi intalnit in afara emisiunii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Puterea dragostei" face parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Telespectatorii care vor sa nu rateze nicio editie a emisiunii, pot viziona si online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de marti a emisiunii, romantismul si iubirea au cuprins casa Puterea dragostei, cand Codrut si-a luat inima-n dinti si a decis sa ii pregateasca o mare surpriza iubitei lui, Alexandra.

Dupa cateva zile in care s-au contrazis si chiar au ajuns din nou sa se certe si au fost la un pas de a se desparti, Codrut a hotarat ca a venit momentul sa isi ceara scuze pentru toate reactiile lui si mai mult decat atat tanarul a cerut-o in casatorie pe Alexandra, care a ramas socata de gestul uluitor. Vizibil emotionata, concurenta a raspuns afirmativ, spre marea surprindere a tuturor celor aflati in casa in acel moment.
Ramane insa de vazut daca relatia celor doi indragostiti va evolua pe un fagas normal si pozitiv.  

Maria a recurs la un gest incredibil la adresa lui Marinescu!

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor precipita din nou, doarece se vor isca noi conflicte intre concurenti. Presiunea si emotiile apropierii de marea finala a sezonului declanseaza din ce in ce mai multe certuri si tensiuni intre concurenti.


Seria disputelor va fi deschisa de Alexandra, care incearca sa o puna la zid pe Amira, acuzand-o ca il calca in picioare pe Radu, care tinde sa se apropie de ea din ce in ce mai mult.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat insa Maria ii va dezvalui Amirei ca a reusit sa faca un lucru pe care si-l dorea de multa vreme pe Instagram. In cele din urma Cristina Mihaela va incerca sa descopere la ce gest a recurs Maria in privinta lui Marinescu. Prezentatoarea emisiunii il va intreba pe Marinescu daca crede ca Maria este cea care i-a aflat parola contului sau de Instagra si a reusi sa il acceseze de curand, fara stirea lui.

Citeste si: Codrut de la Puterea dragostei, surpriza de proportii pentru iubita sa! Cum a reactionat Alexandra la gestul lui incredibil? Nimeni nu se astepta la asa ceva inainte de marea finala!

Citeste si: Momente dramatice in Gala Puterea dragostei! Dubla eliminare surprinzatoare! Cristina Mihaela a anuntat cine a parasit competitia, dar si cine este favoritul saptamanii!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.