Maria Ghinea, reconstituire in direct din casa groazei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 20:50

Moment unic in televiziune! Maria Ghinea a acceptat sa intre in casa in care a fost impuscata de sotul ei in urma cu 10 ani.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii "CanCan TV" a fost alaturi de interpreta de muzica populara pentru a o sustine moral.

 

Artista nu a mai fost in caminul groazei din comuna Valcea de foarte mult timp. Scena de cosmar s-a petrecut intr-un garaj al locuintei.

 

Maria Ghinea a marturisit ca nu a mai fost in stare o vreme sa patrunda in  incaperea unde a fost la un pas de moarte. 

 

"E la fel de urat si straniu ca atunci", a dezvaluit cantareata in cadrul emisiunii "CanCan TV".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Interpreta a recunoscut ca a modificat casa in asa mod incat nimic sa nu-i mai aminteasca de tragedia petrecuta in urma cu 10 ani.

A schimbat mobila, usi, geamuri, orice ca sa poata uita. Dragostea pentru copiii ei a ajutat-o sa treaca peste acele clipe de teroare. 

Dupa emisia de ieri, cantareata a primit multe mesaje de incurajari. Maria Ghinea a adaugat, insa, ca i-au scris si multe femei care sunt prinse intr-o casnicie de cosmar. Interpreta a tinut sa le transmita tuturor femeilor ca nu merita sa ramana alaturi de un barbat care nu le apreciaza.

 

Maria Ghinea a incheiat cu un motto personal:

 

"Viata este frumoasa daca o puteti privi prin ochii oamenilor fericiti!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.