Maria Hingu de la Razboinci a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Reactie fara precedent a lui Musty Camara dupa rezultat: "Cel mai nedrept moment..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 mar 2021, 09:07
Maria Hingu a parasit competitia Survivor Romania 2021

Maria Hingu este concurenta eliminata de la Razboinici care paraseste competitia Survivor Romania 2021 dupa un Consiliu de Eliminare cu multe surprize.

Daca in urma cu o saptamana Maria Hinguse declara total socata de deznodamantul in Consiliul de Eliminare unde fusese nominalizata, saptamana aceasta Razboinica a parut foarte relaxata si mpacata dupa cea de-a doua nominalizare care i-a adus si eliminarea de la Survivor Romania 2021. In Consiliul de Eliminare de aseara de la Survivor Romania 2021, in echipa Razboincilor a avut o loc o intorsatura de situatie fara precedent dat fiind faptul ca au fost 4 nominalizati spre eliminare si anume Sindy, Mellina, Starlin si Maria, iar Marius Craciun si Albert Oprea fiind cei preferati de cate public si

salvati in ultimul moment.

Maria Hingu a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Prima declaratie a lui Musty despre eliminarea Razboinicei

Citeste si: Dubla eliminare la Survivor Romania! Cine a fost eliminat atat de la Faimosi cat si de la Razboinci. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant!

Dintre cei patru, Maria Hingu este cea care a parasit competitia Survivor Romania 2021 avand cele mai putine voturi, insa Razboinica se resemnase si mai mult a declarat ca presimtea acest lucru si ar fi fost o minune sa

nu fie eliminata:" "Am simtit. Era ceva wow daca nu as fi fost eu. Survivor Romania 2021 a fost cea mai frumoasa experienta si m-a construit ca si om. Nu am cuvinte. Imi pare bine ca am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emotional. Ma bucur ca am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat in competitia asta si acum un nou inceput va fi acasa."
  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp dupa eliminarea Maria Hingu de la Survivor Romania 2021, cel care a luat atitudine a fost Musty Camara, fostul Razboinic care a declarat pe contul sau de socializare ca plecarea Mariei

reprezinta o mare pierdere avand in vedere ca a fost una din cele mai bune concurente de la echipa albastra: "Cel mai nedrept si trist moment. Una din cele mai bune si mai constante fete( locul 2 la fete, locul 4 in clasamentul general), paraseste competitia. Razboinicii pierd un pilon de baza al echipei care nu a lipsit in niciun joc de la inceputul competitiei si pana acum.
Nu mai zice nimeni nimic acum de partea sportiva?" 

Maria Hingu presimtea ca va fi eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Prima DECLARATIE a Roxanei Nemes dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.