Maria Hingu, primele declaratii de la aeroport:"Sindy si Andrei vor ajunge in Finala!" Ce a spus fosta concurenta despre rasturnarile de situatie din tabara Razboinicilor

Autor: Alice Popescu
Maria Hingu, primele declaratii de la aeroport

Maria Hingu a ajuns in tara dupa ce experienta ei la Survivor Romania 2021 s-a incheiat in urma cu aproape o saptamana fiind eliminata din competitie.

Maria Hingu s-a impacat cu ideea ca Survivor Romania 2021 s-a incheiat pentru ea, insa a declarat ca a urmarit tot ce se intampla in competitie si lucrurile iau o intorsatura drastica in echipa Razboinicilor, mai ales dupa ce s-a intamplat in ultimul Consiliul de Eliminare.

Așa cum văd eu vibe-ul și tot ce se întâmplă, ca să fiu foarte sinceră, Andrei și Sindy vor ajunge în finală. 

Eu aș vrea alte persoane, dar așa văd eu lucrurile. Și Albert va cădea în plasa pe care o întind oamenii pe care ne urăsc pe noi și ne zic familia de șerpi.  Eu oricum sunt mama șerpilor.  Primul lucru pe care îl voi face, dacă prietenii mei sunt foarte reali și chiar mi-au făcut cocos...voi mânca cocos sau salam cu pâine, să îi simt gustul.
Vă iubesc din suflet și mulțumesc mult că ați văzut în mine exact omul care sunt. Am fost acolo eu și m-am întors eu. Nu o să fie niciun fel de schimbare la mine”
 

Maria Hingu, primele declaratii de la aeroport dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum a ajuns Maria Hingu, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 sa fie eliminata? Fosta Razboinica da cartile pe fata si spune adevarul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am plecat fara o experienta de viata si m-am intors nu o alta Maria pentru ca toata perioada asta am fost eu, nu m-am dus acolo sa castig neaparat prin anumite tertipuri, m-am dus acolo sa ma prezint pe mine si atat,

sa traiesc tot. Nu am facut strategii in voturi decat daca oamenii voiau sa plece, de asta am tinut sa traiesc emisiunea asta cum simt sa fac. De ce sa fiu cat de suparata sa fiu ca am afost nominalizata in loc sa fiu cat de fericita? S-a facut strategia si toata lumea a fost de acord cu ea, inclusiv eu. Nu aveam cum sa ma supar. Daca a fost o strategie in spate, sa ma voteze pe mine pur si simplu sa sparga gasca veche, sa zicem ca ar trebui sa fiu suparata, insa asa eu am simtit momentul ca
trebuie sa plec. Eu cred in semne, m-am linistit cu gandul cand am fost nominalizata. Eu am avut o oglinda de cand cu jocurile. Cand au intrat ultimii oameni, trebuia sa se inchida oglinda, insa ultimul joc a fost un dezastru. Nu s-a terminat oglinda, ci a mea la Survivor Romania 2021. Primul traseu la apa, ultimul la apa..."

Maria Hingu:"Eu sunt mama serpilor..."

Citeste si: Maria Hingu de la Razboinci a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Reactie fara precedent a lui Musty Camara dupa rezultat: "Cel mai nedrept moment..."

Maria Hingu a parasit competitia Survivor Romania 2021 in urma eliminarii duminica seara:" Nu mai e vorba de meritat aici, este un show, am rezistat în cele mai grele perioade. În perioada de adaptare, multe persoane au clacat. După trei luni de Survivor e ușor de stat, dar greu de rămas. Nimeni nu o să mai ridice mâna să spună nu mai pot. Toți vor vrea să rămână până la final.”