Maria Ilioiu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost desfigurată! A apelat la procedură obisnuita, la o clinica de lux: "Am fost mutilată"

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 sep 2020, 09:58
Maria Ilioiu și-a arătat tenul după procedura cosmetică
Sursa: Captură YouTube

Maria Ilioiu, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities", trece printr-o adevărată dramă. A fost mutilată în urma unei proceduri cosmetice. Ce s-a întâmplat?

Maria Ilioiu este adepta intervențiilor estetice și procedurilor de înfrumusețare, astfe că nu s-a ferit să meargă într-o clinică estetică pentru a încerca ceva nou, însă experiența s-a dovedit a fi una traumatizantă.

Ce procedură cosmetică i-a distrus tenul Mariei Ilioiu? Face acuzații grave:"Am fost mutilată" 

În trecut se putea lăuda cu un ten aproape perfect, micile imperfecțiuni fiind insesizabile.

Cu toate acestea, Maria Ilioiu și-a dorit să scape de petele solare și să aibă un ten proaspăt și catifelat, motiv pentru care a mers la o clinică estetică pentru un peeling chimic, iar aici a început drama ei. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a povestit că procedura a lăsat urme adânci pe fața ei, lucru vizibil și în imaginile pe care le-a făcut publice.

Citeste si: Vedeta de la Bravo, ai stil Celebrities s-a facut de ras pe intreg internetul! Cum si-a editat poza in Photoshop

Deși inițial i s-a spus că semnele sunt normale, ulterior, aceasta a cerut și părerea altor medici dermatologi care i-au confirmat bănuielile și i-au spus că există posibilitatea să rămână cu cicatrici.

"Am mers la o clinică estetică și am prins încredere pentru că mi-am făcut trei proceduri, într-adevăr foarte simple, foarte ușoare, dar nu am avut complicații și nu am avut efecte adverse, așa

că am avut încredere că este o clinică de profesioniști așa cum vor să pară și atunci m-am dus să îmi fac un peeling chimic pe față. Acest peeling îmi promitea o față mai tânără, mai frumoasă și lipsită de niște pete solare. În momentul în care am început procedura, acest doctor a început să îmi povestească că el, de fapt, este doctor neurochirurg.(...) Am fost mutilată, mi s-a spus: nu, nu ești mutilată, așa e normal să fie.
M-au mințit timp de o lună de zile. Mi-au spus: arăți foarte bine. Eu habar nu aveam dacă e normal să arat așa sau nu. Am avut încredere, după o lună de zile mi-am dat seama că nu e bine și m-am hotărât să cer părerea altor dermatologi care mi-au spus că e nasol, că nu e normal să fiu așa și că voi rămâne cu cicatrici."
, a povestit Maria Ilioiu într-un vlog pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Având în vedere cele întâmplate, Maria Ilioiu a anunțat că deja și-a angajat un avocat și că va da în judecată clinica estetică unde a făcut procedura cosmetică.

Citeste si: Maria Ilioiu, taxată de fani pe instagram: "Te iei de Tonciu că folosește photoshop, dar tu ce faci?" Ce detaliu i-a deranjat pe urmăritori?

"Eu am luat măsuri, am un avocat, totul va merge mai departe, vom ajunge la un proces, în tribunal, pentru că lucrurile nu pot să rămână așa. Eu am fost traumatizată.", a adăugat fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citeste si: Doamne, o recunoști? Cum arăta Maria Ilioiu înainte de operații? FOTO