Maria Ilioiu, schimbare RADICALĂ de look! A renunțat de tot la părul roșcat

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 07 dec 2020, 12:53
În ultima vreme Maria Ilioiu își surprinde fanii cu tot felul de schimbări de look. Vedeta încearcă să găsească cea mai bună variantă a ei, iar pentru acest lucru cere și părerea internauților.

Frumoasa Maria Ilioiu care a ispitit toți bărbații, acum a decis să își facă o schimbare radicală de look.

Maria Ilioiu nu încetează să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta a renunțat complet la părul roșu ca flacăra. Iată ce a ales în schimb.

Maria Ilioiu, de nerecunoscut! 

Maria Ilioiu face ravagii oriunde merge fie cu atitudinea ei de luptoare, fie cu înfățișarea ei. De data aceasta, vedeta a decis că o schimbare radicală de look ar fi mai mult decât binevenită.

Zis și făcut!

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" este adepta schimbărilor radicale. După ce a ajuns în lumina reflectoarelor, fosta ispită a trecut de multe ori pragul saloanelor de înfrumusețare, dar și pragul cabinetului medicului estetician. Nu îi este teamă să recunoască faptul că își dorește să arate din ce în ce mai bine. Așa că ea caută să își îmbunătășească fizicul de la o zi la alta.

Bustul, nasul sau buzele sunt doar câteva părți ale corpului care au fost supuse la schimbări drastice. De data aceasta, Maria Ilioiu a optat pentru schimbarea culorii părului. A trecut de la colarea focului la… negru ca pana corbului.

Însă nu vă panicați, căci este vorba doar de o perucă. Diva noastră reușește întotdeauna să-și uimească fanii, însă de data acesta schimbarea nu este definitivă.

Trebuie să recunoaștem, de altfel, faptul că și acest look o prinde extrem de bine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Maria Ilioiu a apelat la un machiaj foarte strident, negru, albastru și auriu și a îmbrăcat o bluză neagră, cu aplicații aurii, asortată perfect cu make-up-ul. Bineînțeles, ispita și-a scos la înaintare și decolteul foarte generos.

 Vedeta încearcă să descopere ce variantă i s-ar potrivi și ar pune-o cel mai bine în valoare. Pentru acest lucru, a cerut și părerea internauților.

„Vă place cum îmi stă brunetă?!”, este descrierea fotografiei.

Totuși, se pare că în ultimul timp, Maria Ilioiu nu mai apelează la intervenții majore. Deși are mai multe operații estetice reușite, vedeta a trecut recent și printr-o experiență extrem de neplăcută. 

Frumusețea chipului său i-a fost distrusă în urma unui tratament cosmetic, lucru care o adusese în pragul depresiei.

„M-am dus la psiholog pentru prima oară în viață și mă bucur că m-am descărcat. Acum sunt bine, mi-a dat niște soluții să văd partea plină a paharului. Foarte multe zile am stat în casă, cu jaluzelele trase”, povestea Maria Ilioiu, ]n cadrul unei emisiuni.