Maria Ilioiu, taxată de fani pe instagram: "Te iei de Tonciu că folosește photoshop, dar tu ce faci?" Ce detaliu i-a deranjat pe urmăritori?

Author: B.H.

Maria Ilioiu a fost o prezență controversată în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" și continuă în aceeași manieră și după ce a părăsit show-ul. Acum, ea a fost taxată de fani pe instagram.

Maria Ilioiu, una dintre cele mai sexy concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a părăsit competiția rapid, dar asta nu a împiedicat-o să le dovedească tuturor că este o persoană directă și care spune lucrurilor pe nume, indiferent de situație.

Citeste si: Ce face fostul Faimos Andrei Stoica in plina criza legata de coronavirus

Maria Ilioiu, taxată de fani pe instagram: "Te iei de Tonciu că folosește photoshop, dar tu ce faci?"

După ce a părăsit emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", Maria Ilioiu a continuat să posteze pe contul de instagram fotografii cu ținutele ei, dovedindu-și astfel pasiunea pentru modă.

O fotografie postată recent i-a adus Mariei Ilioiu un val de critici din partea urmăritorilor de pe instagram. Aceștia au fost foarte deranjați de felul în care a fost editată imaginea, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fiind acuzată că a abuzat de photoshop și că este de nerecunoscut.

Citeste si: Cum s-a pregatit Jador pentru criza cauzata de coronavirus! Mama lui l-a ajutat

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"That is one bad photoshop!"

"Te iei de Tonciu că folosește photoshop, dar tu ce faci? Așchia nu sare departe de trunchi"

Maria Ilioiu nu le-a răspuns celor care au criticat-o pentru că a postat o fotografie foarte editată în mediul online.

Citeste si: Ilinca Vandici: “Este alegerea noastra sa devenim mai buni”